2777
2789

جاریم یخورده بی ملاحظس لباسای تنگو کوتاه میپوشه شاید چند ماه یه بار بیایم خونه بردار شوهرم اینا ولی خب همون چن ساعتیم که اینجاییم خیلی اذیت میشم.شوهرم جوری نیس که به اینجور چیزا بخاد اهمیت بده خداروشکر چشمش پاکه ولی رو مخه منه خیلی

امشب اومدیم خونشون ی شلوار تنگ و بولیز تا باشن پوشیده بود آستیناشو داده بود بالا موهاشم از پشت بیرون بود (چاقم هس قشنگ همچیش میزنه بیرون)چایی آورد خم که میشد همچیش میفتاد بیرون دیگ اعصابم نکشید

تو آشپزخونه بود رفتم بهش گفتم قصد نارحت کردنتو ندارما ولی لباست واقعا مناسب نیست اگه عوضش کنی یا ی چادر ببندی دور کمرت بهتره گف چرا منم گفتم منو شوهرم راحت نیستیم اینجوری اونم گف باشه و چادر بست دور کمرش

من کلن اینجور چیرارو ب روی کسی نمیارم میریزم تو خودم حرص میخورم ولی خب اینبار دیگ گفتم به نظرتون نباید نمیگفتم یا زشت شد؟

باز خوبه نگفته به تو چه

آفرین بهش که بهت احترام گذاشت

من بودم میگفتم تو نگاه نکن 😂😂

من اعصاب ندارم که 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

طرف باید خودش بفهمه که چه لباسیو کجا بپوشه وقتی نفهمه دیگه تذکر جواب نمیده. ولی خوب کردی گفتی

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متنفرم راج به پوششم کسی نطر بده دقیقن من با خونواده شوهرم این مشکل دارم چاق چاق نیستم متوسطم ولی خوب مادرشوهرم چند بار عصابم خرد کرده با اینکه دلی دوستش دارم ولی ناراحتم کرده و اوایل سر همین قضیه چه قد با شوهرم بحث کردم و اوایل ازدواجم زهر مار کرد چون دقیقن جاریم از من بدتر میپوشه ولی چون لاغر انگار به چشم نمیاد 

نمیدونم به هر حال هر کس نظر و عقایدی داره    ولی   بنظرم نباید میگفتی اگر به شوهرت اعتماد داری 

بیشتر بخاطر همسرته  ک اینطوری هستی   ولی اینم در نظر بگیر که از این بدتر تو جامعه پر هستن تو خیابون همه جا   بالاخره نمیشه ب همشون تذکر داد که 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نباید میگفتی خب شما و شوهرت ناراحتین نرید خونش توام از حسادت این حس و داری وگرنه اگر جاریت زشت و بدهیکل تر از خودت بود هیچوقت حساس نبودی میذاشتی شوهرتم ببینه که با خودش بگه به به چقد زنم بهتره

الهی گاهی نگاهی