2777
2789
عنوان

کیا تجربی بودن؟🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 34 پست

آره سخته ولی به سختیش می ارزه

من از اول درسخون بودم ولی برا کنکور فقط سال آخر خوندم

روزایی که مدرسه داشتم ۶ ساعت اینا

روزای دیگه حداقل ۹ ساعت

سال ۹۹ کنکور دادم و خداروشکر رشته مورد علاقم قبول شدم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

من عاشق تجربی بودم و هستم. هیچوقت هم از انتخابش پشیمون نشدمو نیستم، ولی کاش خانواده ام میزاشتن دانشگاهمو ادامه بدمو به هدفم که پزشکی زنان و زایمان بود میرسیدم😩😩😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امتحان هر روزو فاکتور بگیریم خوبه رشته تجربی 🤧😂

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
موفق باشی 😍 مدرسه عادی بودی ؟ میشه بگی برا درسای تخصصی چ کتاب تست هایی میزدی ؟ بعد اینکه بجز مدر ...

اره عزیزم مدرسه فرهنگی 

همشون خیلی سبز بود 

چند تایی گاج هم داشتم که پشیمون شدم از خریدش

اره زیست رو جدا کلاس میرفتم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
اره عزیزم مدرسه فرهنگی  همشون خیلی سبز بود  چند تایی گاج هم داشتم که پشیمون شدم از خریدش ...

من همکلاسیم میخاد تغییر بده 

منم هوایی شدم برم تجربی😑😂

الان نمیدونم چیکار کنم ☻️ 

میترسم نتونم بخونم در حالی ک ب تجربی بیشتر علاقه دارم تا انسانی 

بنظرت صحبت کنم با مدیر مدرسمون ؟ 🥲

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
۹۲ اره عزیزم 

موفق باشی 

ما که وضعمون داغونه کنکور افتضاح شده 😓

باز خوب شد شما تونستین به جایی برسین💕 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
من همکلاسیم میخاد تغییر بده  منم هوایی شدم برم تجربی😑😂 الان نمیدونم چیکار کنم ☻️  میت ...

به خاطر همکلاسیت هوایی نشو😂

اول خوب درموردش تحقیق کن 

درمورد رشته ها و همه مواردی که نیاز هست

واقعیت اینه همه از اومدن به تجربی خوشحال نیستن و حتی پشیمونن 

چون رقابتش خیلیییی زیاده خیلی ادم رو اذیت میکنه 

من از لحاظ روحی و جسمی خیلی نابود شدم 

من نمیدونستم انقدر سخته و اما به تو میگم 

که با اطلاع از میزان سختیش تصمیم بگیری 

اگر مدیرت ادم درستی هست و حرف های رویایی نمیزمه،اره باهاش حرف بزن 

با چند تا مشاور هم صحبت کن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
به خاطر همکلاسیت هوایی نشو😂 اول خوب درموردش تحقیق کن  درمورد رشته ها و همه مواردی که نیاز هس ...

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت😍😂😂❤️

آره میخام ی چند جلسه برم سر کلاس تجربیا بشینم ببینم سخته یا نه😁

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
موفق باشی  ما که وضعمون داغونه کنکور افتضاح شده 😓 باز خوب شد شما تونستین به جایی برسین💕&nbs ...

قربونت 

اره واقعا 

داداشم کنکوری هست و درک میکنم چه قدر شرایط براتون سخت هست کنکور و اینده و همه چیز 

من همیشه میگم بهش 

میگم هر کسی از کنکور ۱۴۰۱ به قبل درمورد کنکورت نظر داد و گفت اسونه و عمومی نیست به نفعت هست و...بزن هر جاییش که دوست داری😂

کنکور امسال خیلی مسخرست،خیلی سخت شده 

خیلی شرایط استرس زایی هست 

درک میکنم واقعاااا

موش ازمایشگاهی شدین 

امیدوارم زود تر تموم بشه این مرحله از زندگیتون 

خودت رو به هیچ عنوان اذیت نکن 

در حد خودت تلاش کن 

وقتی وارد دانشگاه میشی میبینی واقعا کنکور همه چیز نیست 

دنیا فراتر از یه ازمونه 

روح و جسم رو از همه چیز مهم تر هست 

حتما نباید کنکور قبول بشی 

شاد باشی عزیزم⁦♥️⁩

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت😍😂😂❤️ آره میخام ی چند جلسه برم سر کلاس تجربیا بشینم ببینم سخته یا نه😁

قربونت عزیزم 

موفق باشیییی⁦♥️⁩

باید فهمیدنی هات و تحلیل کردنت خوب باشه 

علاوه بر اون حفظیاتت هم خوب باشه 🤓😅 

به زیست و شیمی علاقه داشته باشی 

روزای مدرسه گمونم ۸ ساعت میخوندم ، بعد تموم شدن مدرسه ۱۲ ساعت اینا