2777
2789

سلام دوستان من ۵۰ تومن پول دستمه با توجه به شرایط دوست ندارم پولو نگه دارم تا بی ارزش بشه به نظرتون طلای دست دوم خوبه یا سکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه ک ن 

طلای دسته دوم بگیر 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
چرا میگی سکه نه؟

چون بدرد سرمایه گذاری نمیخوره خودم میخواستم بخرم قبلا خریده بودم 

ولی طلا دست دوم خیلی بهتره 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
چرا

چون اجرت و افت قیمت نداره. من و همسرم گزینه‌ی پس اندازمون بیشتر سکه و شمش هست، شمش های گرمی، البته شمش چون کمی حباب داره با هدف درازمدت مناسبه. میتونی طلای آب شده هم بخری که اونم عالیه