2777
2789
عنوان

قد همسر ایده آل ( ورود متاهلین ممنوع)🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست
مگه ب این چیزاس؟ من بلند نیستم اما شوهرم بلنده 

خیلیا براشون مهم نیست ..ولی هنوزم پیدا میشن بعضیا مسخره میکنن دیگه ..مثلا من داداشم 165 قدشه ‌نه کوتاهه نه بلند .هرجا میریم خاستگاری دختره 150بزور قدشه .بعد میگه نه 165 برامن کوتاهه😑 یه شوهر میخام یه مترو نود باشه 🙂 بعد مث فیل و فنجون میشن کنار هم

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فک کردن نیست که یهوو از ی جایی میاد و اتفاق میفته که اصلا فکرشم نمیکنی ...من چون خودم قدم کوتاهه همیشه دلم ۱۷۰ میخواست اما ی ۱۸۷ گیرم اومد 🥴 الآنم فیل و فنجانیم🙄

منم

من وقتی کفش پاشنه بلند میپوشم ۱۸۰ خورده ای میشم تو چی؟😂

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
به فک کردن نیست که یهوو از ی جایی میاد و اتفاق میفته که اصلا فکرشم نمیکنی ...من چون خودم قدم کوتاهه ...

۱۷۰ برا مرد خیلی کمه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
من همسرم ۱۸۷ بسیار راضی ام کاااش خودم قد بلندتر بودم۱۶۰ هستم.دویت دخترای قبلیش همه ۱۷۰ به بالا ان،اص ...

بچه ها برای زندگیمون و حل شدن مشکلاتمون و خوب شدنمون‌و خوب موندمون دعا کنید،دعا کنید به دلخواهم و حتی بیشتر برسم در رابطه با عمسرم چون زندگی مشترک برام تو زندگی مهم ترین چیزه،الهی خیر ببینین💖

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
برا من که خودم ۱۵۸ م خوب بود😄 

اونقدرم کوتاه نیستیا  

اینو به شخصه خیلی زیاد دیدم تو اطرافیان و کوچه و خیابون

که پسرای خیلی بلند دخترای کوتاه تر رو میپسندن

و پسرای کوتاه تر دنبال دخترای بلندقد میگردن

اینجوری بهت بگم که اگه قدت خیلی بلند نیست احتمال آشنا شدنت با یک پسر قد بلند بیشتره😁

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊