خیلیا براشون مهم نیست ..ولی هنوزم پیدا میشن بعضیا مسخره میکنن دیگه ..مثلا من داداشم 165 قدشه نه کوتاهه نه بلند .هرجا میریم خاستگاری دختره 150بزور قدشه .بعد میگه نه 165 برامن کوتاهه😑 یه شوهر میخام یه مترو نود باشه 🙂 بعد مث فیل و فنجون میشن کنار هم
به فک کردن نیست که یهوو از ی جایی میاد و اتفاق میفته که اصلا فکرشم نمیکنی ...من چون خودم قدم کوتاهه همیشه دلم ۱۷۰ میخواست اما ی ۱۸۷ گیرم اومد 🥴 الآنم فیل و فنجانیم🙄
من همسرم ۱۸۷ بسیار راضی ام کاااش خودم قد بلندتر بودم۱۶۰ هستم.دویت دخترای قبلیش همه ۱۷۰ به بالا ان،اص ...
بچه ها برای زندگیمون و حل شدن مشکلاتمون و خوب شدنمونو خوب موندمون دعا کنید،دعا کنید به دلخواهم و حتی بیشتر برسم در رابطه با عمسرم چون زندگی مشترک برام تو زندگی مهم ترین چیزه،الهی خیر ببینین💖
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰