2777
2789

دوستان عزیزم فقط سوال راجع قد همسر آینده هست پس لطفا مجرد ها نظر بدن

تعداد رای : 52
نظرسنجی
۱۷۰ تا ۱۷۵
5
9%
۱۷۵ تا ۱۸۰
15
28%
۱۸۰ تا ۱۸۵
19
36%
۱۸۵ تا ۱۹۰
13
25%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به متاهل ومجرد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

قدت خودت چنده؟نمیشه که مثلا طرف 155قدشه .یه شوهر بخاد 180😕 .

مگه ب این چیزاس؟

من بلند نیستم اما شوهرم بلنده 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

بلند تر از ۱۸۵ دوس دارم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
متاهل میخواد بگه قد مهم نی فلان بیساره ، در صورتی که هرکی ملاکی داره و من ملاک ظاهری برام مهمه خصوصا ...

از کجا میدونی متاهل اینو میگه من متاهلم اینو نمیگم😐

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

من همسرم ۱۸۷ بسیار راضی ام کاااش خودم قد بلندتر بودم۱۶۰ هستم.دویت دخترای قبلیش همه ۱۷۰ به بالا ان،اصلا حس بدی دارم کلا به خودم در برابر اونها...

حالا منو گرفتههه هااا ولی همش میگم نکنه فقط برتری اخلاقیه🥺🥺🥺

با اینکه کلی خواستگارای رنگاوارنگ از چهارده سالگی با سن کمم داشتم و حتی الانم کلی خاطر خواه و عاشق ناکام دارم(بخدا از تعریف از خودم نیستاا اگه بود اینقدر بی اعتماد به نفس حرف نمیزدم😁) ولی بازم...

حس می کنم ازم خیلی بهتر بودن!

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
قدت خودت چنده؟نمیشه که مثلا طرف 155قدشه .یه شوهر بخاد 180😕 .

چرا نمیشه ؟من که زیاد دیدم این مدلی اتفاقا پسرخالم با خانومش همین قدر ها شایدم بیشتر تفاوت دارن .ولی خانومش یک تیکه ماهه همه عاشق اخلاق و جذابیتش موقع حرف زدن هستیم خیلی دوست داشتنیه .زندگیشونم عالی