2777
2789

من امروز تو گوشی شوهرم یه شماره پیدا کردم که با اسم خانوم سیو شده بود

هرچی به خودش میگم تفره میره و میگه نمیشناسم بعدش به اون شماره زنگ زد و جواب نداد

اعصابم خیلی بهم ریخته

بنظرتون چطوری ازش اعتراف بگیرم

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماره رو سیو کن تو گوشیت برو واتس اپ و تلگرامشو چک کن از پروفایلش معلوم میشه کی هست بعدش چند روز دیگ ...

توی روبیکا بود

عکس پروفایل هم نداشت

دیگه گوشیو بهم نمیده.اعصابم بد جور بهم ریخته

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

سلام گلم همون شماره و اگه تونستی از گوشی شوهرت بردار سیو کن روی گوشیه خودت پروفایل تلگرامشو چک کن این راحل ابتداییه میتونی  زنگ بزنی با شماره ی ناشناس و اسم همون خانوم سیو شده رو بیاری  اگه این کارو کردی حتما خواهر شوهر یا مادر شوهرت باشن تا اگه خواستی گارد بگیری برای همسرت یه فرد موزد اعتماد شوهرت تاییدت کنه  و راحل آخر اینه که نرم افزار ضبط صدا روی گوشیه شوهرت نصب کنی اینطور متوجه میشی با کیا تلفنی حرف میزنه

همینکه دیگه گوشیو نمیده یعنی الکی اعصابت بهم نریخته  این مردا کی میخوان درس شن آخه

لابد میخواد پیش دستی بکنه آخه ترفندشون همین کاراس بعد از اینکه گندشون در میاد پیش دستی میکنن ولی تو کش نده داستانو اگه بچه داری