2777
2789
عنوان

چی بخورم چاق بشممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 26 پست

خوشبحالت لاغری منم چند سال پیش لاغر بودم الان البته چاق نیستم هیکلم تو پر است اما بدم میاد 😫😫😫، ببین اول اینکه صبحانه و ناهار حتما سر وقت بخور بعد میان وعده هات افزایش بده یعنی ریزه خاری داسته باش حتما بعد الویه کره بادام زمینی گوشت گوسفند زیاد بخور اینا چاق کننده ست فست فود این چیزا نخور مضره بجاش گردو و شیره انگور خرما بخور این چیزا چاق میکنه زود بخصوص خرما و شیره انگور 

جوانه گندم من میریزم رو اب میخورم تاثیر داره اینجورب؟

با ماست بعد غذا بخور ،سویق رو هم هرروز بریز تو شیر موز بخور ،اگه میتونی کنجد و پودر سنجد هم اضافه کن ،اگه خرما ،عسل داشتی اضافه کن ، قرص مولتی ویتامین هم بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی؟؟

وزنت هرچقدره ضرب در سی کن بعد به علاوه هزار

مثلا ۵۰کیلو هستی ۵۰ضرب در ۳۰میشه۱۵۰۰به علاوه۱۰۰۰میشه۲۵۰۰

شما برنامه کالری شمار مثل مانکن رو دانلود میکنی هرغذایی ک میخوری رو کالریش میزنی تو برنامه تا اخر شب کالریت درکل باید بشه۲۵۰۰اگ بیشتر بشه بهترم هست

اگ اینجوری ادامه بدی ماهی تقریبا۴کیلو اضاف میکنی

تو حتی از خودت زیباتری...

قرص یا پودر گین اپ اصل ترکیه با ابمیوهبخور و مولتی ویتامین هم شب بخور 

ولی ویژگی گین اپ اصل ترکیه را سرچ کن اصلش نباشه نابود میشی

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

𝑀𝒶𝓇𝓎𝒶𝓂:

https://eitaa.com/joinchat/120914121C860e42f84a

گروه راز لاغری و چاقی 

𝑀𝒶𝓇𝓎𝒶𝓂:

رژیم ما سالم خوریه بدون دارو بدون دمنوش و بدون ورزش😍 کلی خوراکیای خوشمزه و متنوع داریم

دو بار میان وعده و سه بار وعده غذایی داریم در روز

من بهت برای یک ماه روزانه برنامه غذایی میدم چنتا چیز چربی سوز گیاهیم که خودتون درست میکنید طرز تهیشو بهتون میگم.

غذاهامون کاملن سادس و خوشمزه همونایی که همه مون خونه خودمون داریم

اصلن نگران نباش هر مشکلیم بود هر جایی نتونسی مشکلی پیش اومد من اینجام یک ماه به طور کامل پشتیبانی میکنم شمارو کنارتونم هر لحظه.

مطمئن باش تضمین میکنم اگر طبق گفته هام عمل کنی در ماه ۳ تا ۱۲ کیلو کم میکنی

هر ماه برنامش متفاوته و هر ماه وزن کم میکنی.

گروه درست میکنم براتون

هر روز برنامه رو قرار میدم گروه

شمام عکس وعده هاتونومیفرسین چک میکنم

مشکلی داشتین بهم داخل گرو ه میگین چت میکنیم

حتی غذا هامون جایگزینم داره

خیلی سادس همونایی ک خونمون داریم🥰

و همچنین شوک و پاکسازیم داریم بدنت از استپ وزن در میاد و دوباره میفته رو دوره چربی سوزی💃💃💃💃😍

🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺

قابل توجه  اعضا محترم

دوره موفق سمزدايي ولاغري از روز 15 دیماه شروع

میشود.

علاقمندان ميتوانند جهت شرکت در این دوره،  مبلغ 

واريز و سپس تصوير فيش به اضافه نام ، نام خانوادگى و شماره خود  را به پی وی مدیر ارسال نمایید

💗در ضمن هزینه یک دوره به صورت

خصوصی100 هزار تومان میباشد 💗

خانمایی که از طریق دستگاه عابربانک

اقدام میکنن حتما مشخصاتشون و روی

فیش واریزی با خودکار بنویسن ⭕️⭕️

دقت کنید 💢💢

در صورت واریزاینترنتی ،حتما از پایان تراکنش موفق ،عکس بگیرید و حتما زمان دقیق تراکنش مشخص باشد .