2777
2789
عنوان

سر دیگ نذری هستم هر حاجتی دارید بگید براتون دعا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 49 پست

سلام عزیز نماز روزتون قبول ان شاءلله

خوب هستید شما حس ششم دارید؟ میشه در مورد من ب چیزی بگید؟ زمین مون به فروش میره ؟کی؟ من کی ازدواج میکنم ؟ کنکورم رو چکار میکنم؟ جنسیت بچه زن داداشم چی هست ؟ 

البته ببخشید اگه حس ششم نیستید و بهتون پیام دادم ❤️

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
سلام عزیز نماز روزتون قبول ان شاءلله خوب هستید شما حس ششم دارید؟ میشه در مورد من ب چیزی بگید؟ زمین ...

سلام عزیزم ممنونم به همچنین 

نه گلم حس ششم نیستم گاهی اوقات شانسی حسم درست درمیاد 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ممنونم به همچنین  نه گلم حس ششم نیستم گاهی اوقات شانسی حسم درست درمیاد

ممنونم یکی بهم گفت حس ششم هستید پرسیدم بخاطر این 

واقعا عذر میخوام❤️

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
ممنونم یکی بهم گفت حس ششم هستید پرسیدم بخاطر این  واقعا عذر میخوام❤️

نه عزیزم خواهش میکنم 

صبح همینطوری گفتم همش درست درامد خودمم موندم😅

عزیزم کاربر پره_پروانه

حسش قویه

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
نه عزیزم خواهش میکنم  صبح همینطوری گفتم همش درست درامد خودمم موندم😅 عزیزم کاربر پره_پروانه ...

بازم ممنونم ❤️