2777
2789
عنوان

لطفا بهم بگید/حالم خیلی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7373 بازدید | 222 پست
اگه اون همه ک از عشقش به من می‌گفت حقیقت داشته باشه منو تو این سختی های زندگی تنها نمیذاره. هرچند ...

حالا پیش اومده بعد اشتی ان شالله.... سعی کن پیش نیاد.. یوگا کار کن... اروم میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شک ندارم یه روز تاپیگ میزنی آشتی کردیم و فلان ...و این روزات یادت میاد میگی کاش خودمو انقدر اذیت نمی ...

هه واس همین پروف و علامت متاهلی رو از اینستاش ورداشت؟

♡امام زمانم♡آرزوست...
هیچ تمامه :(

شاید باورت نشه از صبح دارم بهت فکر میکنم تاپیک های قبلی ات و هم خوندم

در برابر اتفاقاتی که افتاده حرمت ها از بین رفته و کل طائفه اتان هم درگیر شدن رفتار شوهرت خیلی عجیب و غریب نبوده البته رفتار ایشون رو هم تایید نمیکنم  

خودت شوهرت و بهتر میشناسی اونم تو رو شاید فکر کرده نمیتونه منطقی باهات کنار بیاد فکر کرده اینجوری تحت حمایت پدر مادرت هستی کمتر اذیت میشی گذاشته پیش اونا و رفته 

امیدوارم حرفام بهت برنخورده چون قصدم ناراحتی ت نیست گفتی زیاد جیغ جیغ میکنی این به ذهنم رسید

ببین وقتی دوست هستی با ی پسری فقط از لحاظ عاطفی درگیر هستید وقتی عقد میکنید مسئولیت زندگی میاد رو دوشش دلش میخواد آب تو دلت تکون نخوره پس فکرش درگیر میشه چیکار کنه چجوری شرایط و برات مهیا کنه 

خب؟زیر یک سقف هم که میرید این سخت تر میشه بعد از بچه دار شدن باز هم شرایط تغییر میکنه 

مخصوصا دو سال اول وقت زیادی برای هم ندارید اینا نباید بحساب کم شدن علاقه و محبت بزارید

من در حد پیشنهاد فقط و فقط پیشنهاد میتونم بهت ی راهکار بدم 

فقط پیشنهاده

با توجه به شناختی که از شوهرت داری پیش برو

این احتمال هم هست ایشون کارای درخواست طلاق رو شروع کرده باشه مشاور و آشنا رو بی خیال شو وکیل بگیر 

هرگز طلاق توافقی و گردن نگیر بگو وکالت در طلاق میخوام اگه خدای نکرده به اونجا کشید

در هر صورت حدود ۶ ماه بهتون وقت رسیدگی میدن بعد هم مشاوره میدن بهتون که البته میتونی رد کنی نری

بهرحال در درجه اول موقعیتی که توش قرار گرفتی و بپذیر 

از موضع ضعف خارج شو 

اگه موافق بودی پیشنهادم و بگم ببین باهاش چند چندی

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
شاید باورت نشه از صبح دارم بهت فکر میکنم تاپیک های قبلی ات و هم خوندم در برابر اتفاقاتی که افتاده ح ...

ببین عزیزم

هر زندگی‌ی مشکلات داره دعوا داره مطمئنا کمتر میشد هردو بی تجربه ایم....اینجور ول کردن رفتن آخر نامردیه...من دچار شوک شدم و دارو میخورم....بر فرض بره درخواست طلاق بده اینجوری میتونه ۱۱۴ تا سکه رو پرداخت کنه؟هم درخواست طلاق بده هم بگه توانشو ندارم؟مگه میشه؟

اگه ب خسته شدن باشه اگه به خونه زندگی بهم ریختن باشه من چرا وقتی مامانش بارها کتک زد و فحش داد ب حرمت همسرم گذشت کردم و فقط دوری کردم؟؟؟یا چرا من بارها ب همسرم فرصت دادم تو هرچیزی....چرا همش خانوما مقصرن؟؟خانوم اگه گریه میکنه اگه دعوا میکنه ینی آرامش رو ازش گرفتن.

♡امام زمانم♡آرزوست...
ببین عزیزم هر زندگی‌ی مشکلات داره دعوا داره مطمئنا کمتر میشد هردو بی تجربه ایم....اینجور ول کردن رف ...

منم نگفتم رفتار ایشون درسته و تایید میکنم راستش نمیتونم با این آدم آینده ی روشنی برات تصور کنم ولی اگه خیلی دوسش داری با سیاست های زنانه ات با کلامت به راه بیار

بهش پیام بده و بنویس متاسفی,به اینجا کشیده کار

اینکه اونم مث تو توی این مدت اذیت شده بخاطر بی تجربگی و دلسوزی افراطی و نابجای اطرافیان 

یکی به میخ بزن یکی به نعل

بهش تلقین کن ی سری چیزا رو

بگو ناراحتی که تنها مونده بگو میدونی اونم مثل تو دلتنگ خونه ست خونه ی خودتون وقتایی,که چشم انتظار اومدنش هستی 

بگو.دوس نداشتی اینجوری بشه هیچکس باور نمیکنه اگه بزنیم برمیگشتید به گذشته سنجیده تر,رفتار, میکردید چون خیلی برای این زندگی و ساختنش زحمت,کشیدین

و اینجور حرفا  

چ پیشنهادی؟

شاید منتظر یک پیام از طرف توعه که بیاد دنبالت 

شاید هم منتظره ی,چیزی بگی اونم هزار تا بگه قشششنگ بشوره بزارتت کنار 

که هر دو تاش خوبه

وقتی دلش سبک بشه خالی بشه باز,میتونی تو دلش جا کنی 

البته میگم که پیشنهاده 

با شناخت خودت ازش تصمیم بگیر  

منم نگفتم رفتار ایشون درسته و تایید میکنم راستش نمیتونم با این آدم آینده ی روشنی برات تصور کنم ولی ا ...

چندتا پیام در این سبک براش فرستادم اصلا جواب نداد.

انگار سنگ شده.

خیلی عجیبه شده رفتارش.

کاش بهم میگفت دوستت ندارم تا خنک میشد این دل بی تابم.

دوسش دارم دلم براش تنگ شده اما اگه اونم دوسم داشت فقط یه دونه پیام میداد....من بعد از ۷ روز دووم نیاوردم و پیام دادم...اون چی؟انگار از اول وجود نداشتم.انقد حس کم ارزشی میکنم🥲💔 ....خدا خودش دل منو سنگ کنه

♡امام زمانم♡آرزوست...
شاید منتظر یک پیام از طرف توعه که بیاد دنبالت  شاید هم منتظره ی,چیزی بگی اونم هزار تا بگه قششش ...

پیام دادم دیگه 

نه اومد دنبالم 

نه خودشو خالی کرد .... انگار ک نمیشناسمش 💔

♡امام زمانم♡آرزوست...