یه سوالی که برام پیش اومده اینه که کسایی که میگن از مجردیت لذت ببر برو عشقو حال کن منظورشون چیه؟یعنی اگه متاهل نبودن دوس داشتن چیکار کنن؟چون اصلا هیچ تفریحی وجود نداره انگار
زیر نظر خانوادم و پدرم باشم بهتر ازینه یه مرد بالا سرم باشه و براش کار کنم 😂😂 نه حق خروج از کشور داشته باشم نه بزاره برم سرکار نه دانشگاه تازه خانوادش هم باید تحمل کنم خونه پدرمم و درسمو میخونم و تا زمانی که کشورم ازاد شه ازدواج بی ازدواج وقتی ازدواج میکنم که حقوق زنان از مردا بیشتر بشه نه حتی مساوی من به مساوی بودنشم قانع نیستم 😂
مجردی بیشتر به روحیات ، لایف استایل و اهدافم میخوره منظورشون بیشتر وقت گذاشتن برا خودته و از ...
منم نمیتونم تصور کنم بخوام واسه همه چیزم با یکی مشورت کنم یا کسی باشه که بخواد روم سلطه داشته باشه ولی الانم اونجوری که باید بهم خوش نمیگذره چون بازم محدودیت هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست داشتم مجرد بودم...شغل حسابداری مو ادامه میدادم...باشگاه میرفتم ...مسافرت با دوستام و خیلی چیزای دیگه...الان از صبح تا شب خونه با بچه سروکله زدن.افسرده شدن...و از همه بدتر ببینی شوهرت کلا عوض شده و یا حتی ممکنه بگه دیگه نمیخوامت😔مجرد بمون و یا اینکه خیییلی دیرازذواج کن
زیر نظر خانوادم و پدرم باشم بهتر ازینه یه مرد بالا سرم باشه و براش کار کنم 😂😂 نه حق خروج از کشور د ...
چه طرز فکری داری تو دیگه
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
منم نمیتونم تصور کنم بخوام واسه همه چیزم با یکی مشورت کنم یا کسی باشه که بخواد روم سلطه داشته باشه و ...
مستقل شو از لحاظ مالی و کم کم جدا زندگی کن :)
البته باید بگم اگه با ادم اهلش زندگی کنی قرار نیست با رفتارش اذیتت کنه و یا محدود ولی خب متاهلی دنیای خودش دارد که من در حال حاضر خودم مناسبش نمیدونم 🙃
با اینکه محدودم میکنه ولی میدونم همه اینا از رو دوست داشتنشه و واقعا دوسم داره و واسم همه کار میکنه نمیزاره حتی یه لحظه ناراحت باشم واسه همین خیلی کنارش خوشبختم