من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
خیلی خوبه منم خاله ام یه خواهر زاده یک سال و نیمه دارم که دختره
خوش به حالت🥲دلم خواس
من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
خب بچه بودم اره اما من بچگیم خونمون نزدیک مامانبزرگم بود با بچه عموهام و عمه هام بزرگ شدم حس تنهایی اصلا نداشتم بعدشم وقتی ۱۷ سالت میشه دیگه مامانت ایناهم بخوان خودت نمیخوای چون دیگه جای مادرشی تا خواهرش
من ۱۸ داداش ۲۰ من حنا اون کارن نمیدونم چرا اسمامون انقد ب هم میاد 😐😐😂😐
😂😂😂داداش من میگه چون اسمامون بهم میاد میخوام برم عوض کنم هرچیزی از من به تو شبیه باشه بدبختیه😂
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
تک فرزندم ولی از زنای دیگه ی بابام ۳ تا برادر دو تا خواهر که یه خواهرم فوت شده ، ولی با من حرف نمیزنن (از من کلاً خوششون نمیاد وگرنه مشکله دیگه ای نیست 🙂)
اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.