2777
2789

بچه ها تو تاپیک های قبلیم عکس بینیم هست شنبه میخوام عمل کنم  به دکترم بگم  طبیعی یا نیمه فانتزی

تجربه ای دارین بگین بهم  

که کدوم مدل بیشتر بهم میاد 

خودم فانتزی زیاد دوس ندارم  نمیخام خیلی کوچیک شه مثل پلنگا شم😂😂

من عاشق کارای دکتر اکبر اعتمادیم متخصص انواع جراحی زیبایی بینی من خودم بینیم گوشتیه

آدرس کلینیک : فلکه ۲ صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بلوار اباذر پایین تر از پردیس زندگی 

شماره تماس : 09934620340

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤

من با دکتر خوانساری نیا عمل کردم خیلی راضیم سبکشون خیلی زیباست

سبک وی عمل میکنن  یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه

این آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

داخلش میتونین نمونه کاراشونو ببینید
 خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن

آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244
 اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام عمل کنم چقد هزینشه تهران؟؟

من ۲۲ دادم البته بازم بستگی داره از کار چه دکتری خوشت بیاد من دوس داشتم پیش یه خانمه عمل کنم ولی گفت ۵۰ تومن🥲💔

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
من ۲۲ دادم البته بازم بستگی داره از کار چه دکتری خوشت بیاد من دوس داشتم پیش یه خانمه عمل کنم ولی گفت ...

به نظرم  هر دکتری که گرون میگیره صرفا کارش خوب نیست یا هر دکتری ارزون میگیره کارش بد نیست  عمل بینی کاملا شانسه 

عزیزم اگه تجربه ای داری لطفا بهم بگو  خیلی نیاز دارم کسی راهنماییم کنه 🥺🫂

ببین من کاره دکترم عالیی بودا دماغمم خیلی خوب شده ولی اگر برگردم عقب عمل نمیکنم واقعا هیچی دماغ فابریک نمیشه صبح که از خواب بیدار میشی دماغت خیلی خشکه یکم سفته و نوک بینیت هم بی حسه وااای من سه روز اول مرردمو زنده شدم اینقدر کبودی و ورم داشتم اینقدر درد داشتم ولی خب باید تحمل کنی دیگ البته بدن با بدن فرق داره شاید تو‌درد نداشته باشی ولی تا میتونییییی مایعات بخور اب هویج و کرفسو قاطی کن بخور غذای سفت هم نخور که دهنتو بیش از حد باز نکنی جای هم که میخوای نه زیاد گرم باشه نه سرد چند روز اول تا تامپونو در بیاره باید از دهنت نفس بکشی دیگ صورتتو با دستمال مرطوب پاک کن و برای خشکی لبات بالم لب بزن غذا هم سو‌پ حلیم آش و کلا چیزای آبکی بخور سوپ قلم پای مرغ یک هفته اول بگذره گچتو برداری خیییییلیییس راحت میشی ایشالا بری به سلامت برگرذی

به نظرم  هر دکتری که گرون میگیره صرفا کارش خوب نیست یا هر دکتری ارزون میگیره کارش بد نیست ...

دقیقاااااا من دکتری رو‌میشناسم بالای ۳۰ میگیره ولی اینقدر ناراضی داره که نگو من رفتم مطب نمونه کارای دکترمو از نزدیک دیدم و قیمتش هم مناسب بود و اون چیزی که میخواستم در اورد