2777
2789
تو نمیترسی ب ی گربه دست بزنی؟؟ ی هفته اس توه حیاط ماس هرکاری میکنیم نمیره بیرون ..فقط میره بیرون دس ...

والا ترس ک ن کلا نمیترسم از حیوونا

بهتون عادت کرده گناه داره🥲💕

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

سلام عزیزم اینو فکر کنم ول کردن ظاهرشو ببین موهاش بیستر از گربه های خیابونیه 

منم اینطور فک میکنم..باورکن میره توه بیرون دستشویی میکنه برمیگرده...خیلی ساکته..باهاش حرف میزنیم متوجه میش ولی هرکاری هم میکنیم نمیره منم اعصابم خراب شده میترسم موی بدنش بباد خونه مریض بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش غذا بدین شاید گشنشه نمیره

شوهرم براش غذای گربه خریده..

گوشت میپزه بهش میده..بقران هرروز دعوامیکنیم من میگم..من وسواس دارم شدید میترسم مریض بشم از طرفی هم خیییییییلی شیرینه خیییلی

شوعرمم بهش وابسته شده ولش نمیکنه

فردا هم میخواد براش واکسن بزنه

مریض نمیشم بنظرت؟؟ موی گربه باعث مرض نمیش

موی گربه باعث مریضی نمیشه،اینا همش شایعه س 

حتی تو تلویزیون یه برنامه نشون میداد که باعث بیماری نمیشه 

تروخدا باهاش مهربونم باش و بهش رسیدگی کن،گناه داره حیوونا خیلی مظلومن 

اصلانم نترس هیچ کاریت ندارن❤️

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
موی گربه باعث مریضی نمیشه،اینا همش شایعه س  حتی تو تلویزیون یه برنامه نشون میداد که باعث بیمار ...

بخدا بهش زیاد میرسه شوهرم

فردا میخوادببره براش واکسن بزنه..

برای غذای گربه میخره

گوشت هم براش مبپزه بهش میده..باهاش بازی میکنه..دستکش میکنه دستش نازش میکنه اونم خرخرمیکنه

شاید گم شده طفلی ،همسایع مامانم اینا گربش گم شده بود خودشو میکشت دختره آخرسرم اعلامیه براش زدن ک هرک ...

بابا الکی میان میگن مال ماس تا ببرن بفروشنش...گناه داره بخدا میترسیم ببرن بلایی سرش بیارن

عزیزم... شایعه اس که میگن موی گربه باعث بیماریه. 

ببرید دامپزشکی واکسناشو بزنید، ضد انگل بگیرید، خاک و غذای خشک و برس برای موهاش بگیرید بدید حمومش هم بکنن و با خیال راحت ببریدش خونه، خیلی خواستنیه😍😍

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
بخدا بهش زیاد میرسه شوهرم فردا میخوادببره براش واکسن بزنه.. برای غذای گربه میخره گوشت هم براش مبپ ...

دستتون درد نکنه ،گربه حیوون تمیزیه ،کثیف کاری نداره

واکسنشم بزنید دیگه اصلا مشکلی نداره حتی اگه بیاد داخل خونه

برای اینکه مطمعن بشی از دامپزشک بپرس راهنماییت میکنه عزیزم

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂