2777
2789
عنوان

میترسم بخوابم بچه ها میشه بیاید؟

330 بازدید | 8 پست

آخر شب داشتم آشپزی میکردم یهو چشام شروع کرد به سوختن (پیاز خرد نکرده بودم) شوهرمم گفت چشام میسوزه نکنه گازگرفتگیه پسرم ولی گفت نه من چشام نمیسوزه. گفتیم شاید گاز یا بخاری نشتی میدن شوهرم با کف بخاری و گاز رو چک کرد، اوکی بودن، دودکش بخاری هم داغ داغ بود، شعله ش هم ۸۰، ۹۰ درصد آبیه، یه کوچولو نارنجی وسطاشه که معمولا همیشه همین طوریه

شوهرم خیلی هم کمبود خواب داشته یکی دوروزه گفتمش شاید از اونه تو چشات میسوزه حالا شوهرم بچه ها خوابیدن من میترسم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتدس دیگه اگه قرار بود چیزی باشه تا حالا نشون می داد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

من دوبار تجربه گازگرفتی دارم

اصلا چشم کسی نمیسوزه

در کسری از ثانیع هم ادم بی هوش میشه

نمیشه تو یه خونه کسی بخوابه کسی بیدار بمونه اگر گازگرفتگی باشه همه رو بی حال میکنه و بعد میندازه

زنگ بزنی ۱۲۵ دستگاه سنجش مونواکسید دارن میان تست میکنن

(کرج زندگی میکردم شهرستانا رو خبر ندارم که دارن یا نه)

در ضمن دستگاهش گرون نیست میتونی بخری تو خونه هم نصب کنی ما سالها داشتیم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کنار پنجره ای دری چیزی باز بذار. سرما بخورید بهتر از گاز گرفتگیه

آها ممنون کانال کولر آبی بازه یه پنجره کوچولو هم باز میکنم الآن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من دوبار تجربه گازگرفتی دارم اصلا چشم کسی نمیسوزه در کسری از ثانیع هم ادم بی هوش میشه نمیشه تو یه ...

جدی من گفتم نکنه کم کم خوابمون ببره بعدشم کما و ..‌. دور از جون

چه جالب نمیدونستم اون دستگاه رو میفروشن ما خونه مون قدیمیه فکر کنم بد نباشه یکی بخریم، برای اطمینان