2777
2789
عنوان

حرف شنوی شوهر

140 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی راهی داره برای حرف شنوی شوهر بگین

خسته شدم از بس به حرفام اهمیت نمیده

بخدا من فقط میخوام زندگی ارومی داشته باشم ولی هربار یه جوری اعصابمو بهم میریزه

نمیدونم چرا اصلا هیچ جوری بهم محبت نمیکنه

زندگی خواهر شوهرمو که میبینم دوس دارم بمیرم انقد شوهرش خوبه با محبته حرف حرف زنشه

شمارو بخدا اگه راهکاری دارین بهم بگین عین یه خواهر بزرگتر راهنماییم کنین همش۱۹سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست حرف حرف کسی باشه هردو کنار هم مسالمت امیز زندگی کنید منم همسن توام گلم هروقت حرف هرکدوممون منطقی باشه طبق همون حرف پیش میریم همیشه وقتی موضوعی پیش میاد باهم صحبت میکنیم بدون اینکه جوری باشه که حرص طرف در بیاد و بگه نه حرف حرف منه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
قرار نیست حرف حرف کسی باشه هردو کنار هم مسالمت امیز زندگی کنید منم همسن توام گلم هروقت حرف هرکدوممون ...

راس میگی ولی شوهرم حرف شنویش تقریبا صفرع همش دوس داره حرف خودشو ب کرسی بنشونه

یبار سر خواهر بزرگترش زد صورتمو کبود کرد لبم پاره شد خداهم شاهده ک حق بامن بود

راس میگی ولی شوهرم حرف شنویش تقریبا صفرع همش دوس داره حرف خودشو ب کرسی بنشونه یبار سر خواهر بزرگترش ...

الهی عزیزم🥺

کاش با یه مشاور صحبت کنی اینجوری خیلی بهتره اینجا هرکی یه چیزی میگه شاید بهش عمل کنی بدتر بشه با مشاوره صحبت کنی خیلی بهتره

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮