2777
2789
عنوان

دعابرای شفای مریض

200 بازدید | 16 پست

خانم های گل میشه برای مادرم که مریضه ومشکوک به سرطان  هست دعا کنید ،خیلی محتاجم به دعاتون.میدونم خدا دعا برای دیگران رو زودتر قبول میکنه،اجرتون باخودش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا شفاشون بده بحق فاطمه زهرا تو هم برا پدرم دعا میکنی بابت موضوعی خیلی زیاد تحت فشار روانی

طاقت ندارم اینطوری ببینمش با اینکه خودم یکماهه در عذاب بیماریم با داشتن نوزاد ولی کاش مشکل بابام حل بشه

انشاءالله به حق این روزهای عزیز ،خدا مادرتون رو شفای عاجل بده.به نیت مادرتون آیه ی امن یجیب خوندم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دکترا گفتن مشکوک به سرطانه خونه آزمایش داده دوهفته دیگه جوابش قطعی میاد.از غصه دارم هلاک میشم.

ای بابا 

انشالله که خیره و‌اینطور نیست 

مگه علایم مادرتون چیه 

ازمایش خون معمولی دادن جطور بود؟

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪
ای بابا  انشالله که خیره و‌اینطور نیست  مگه علایم مادرتون چیه  ازمایش خون معمولی د ...

التهاب خون خیلی بالا دارن ،چند دفعه آزمایش داده ومشکوک بوده،این آزمایشات نهایی که دکتر گفته معلوم میشه تاچه حدی هست.

خدا خیرت بده عزیزم اشکم دراومد.

به نیابت همه ی بیماران هر وقت میرم حرم دعا میکنم.توکلتون بخدا باشه،که هیچ بنده ای رو نامید نمیکنه.

انشاءالله به زودی خبر خوش بهمون بدی.🤲🤲🤲🤲

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )