joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 عنوان واسه تثبیت وزن چه کار کنم 1922 بازدید | 16 پست مم کاهش سی کیلویی داشتم میخوام ثابت شه اگه تجربه دارین بگین من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم. 1401/10/06 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 عزیزم ریزش مو نگرفتین خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 برو تو تایپک بامداد خمار مرسی عزیزم من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 عزیزم ریزش مو نگرفتین اولش ی کم بعد نه تو سه ماه لاغر شدم من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 اولش ی کم بعد نه تو سه ماه لاغر شدم عزیزم ..رشد مجدد داشت اونایی که ریخته بود؟ خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 عزیزم ..رشد مجدد داشت اونایی که ریخته بود؟ اره بعدش درست میشه مکمل حتما باید مصرف شه .در کل رژیم باید بیشتر مراقب مو ها بود من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 اره بعدش درست میشه مکمل حتما باید مصرف شه .در کل رژیم باید بیشتر مراقب مو ها بود در کل هر اتفاقی بیفته جبران پذیره به جز چاقی من ۱۰۰ بودم الان راضیم من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 در کل هر اتفاقی بیفته جبران پذیره به جز چاقی من ۱۰۰ بودم الان راضیم خداروشکر گلممنم ۱۰ کیلو اضافه وزن دارمفعلا کالری شماری میکنم راه حل خوبی داری برای لاغری اخه قصد بارداریم دارم خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 خداروشکر گلم منم ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم فعلا کالری شماری میکنم راه حل خوبی داری برای لاغری ... اره عزیزم با رژیم که من گرفتم کلی هم تحقیق کردم حتی کسایی که باردار نمیشدن شدن واسه بارداری هم خوبه .حتما شنیدی اسمشو کتوژنیک من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 اره عزیزم با رژیم که من گرفتم کلی هم تحقیق کردم حتی کسایی که باردار نمیشدن شدن واسه بارداری هم خوبه ... به علت تغییرات هورمونی بدن و آماده بارداری میکنه من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 اره عزیزم با رژیم که من گرفتم کلی هم تحقیق کردم حتی کسایی که باردار نمیشدن شدن واسه بارداری هم خوبه ... عزیزم یه ۴ روز کتو بودمولی با روغن مصرفیش مشکل داشتم نشد ادامه بدممخصوصا اینکه غذام رو جدا میپختم خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 عزیزم یه ۴ روز کتو بودم ولی با روغن مصرفیش مشکل داشتم نشد ادامه بدم مخصوصا اینکه غذام رو جدا میپخت ... منم مشکل داشتم شدید ولی تحمل کردم روغن نارگیل بهترین روغنه که قبل هر وعده ی قاشق میخوردم سریع کاهو میخوردم حالم بد نشه من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
joooooon مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 136 منم مشکل داشتم شدید ولی تحمل کردم روغن نارگیل بهترین روغنه که قبل هر وعده ی قاشق میخوردم سریع کاهو م ... رژیم تبیان بزن تو گوگل رایگان وآماده اونم کسایی بودن کم کردن من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 منم مشکل داشتم شدید ولی تحمل کردم روغن نارگیل بهترین روغنه که قبل هر وعده ی قاشق میخوردم سریع کاهو م ... مخصوصا برای پخت غذا با روغن دیگه حالم بد میدولی واقعا خیلی رژیم تظمیتی هس خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘