2777
2789
عنوان

بعد اینکه بیبی چک مثبت شد باید چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 60 پست

مبارکه گلم باید بری آزمایشگاه بگو آزمایش بتای بارداری می خوام بدم بعد جواب رو ببر پیش متخصص زنان و زایمان تو شهری که هستی

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
برو آز بتا بده مثبت بود برو دکتر

دکتر چی باید برم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر معمولی برو برات ازمایش بتا بنویسه. یا خودت برو ازمایشگاه بگو ازمایش بارداری یا بتا میخوام. دوتا ازمایشه ها.  ولی بتا بهتره. بعداگر عددش خوب بود سه هفته دیگه برو سونو قلب

خدایا شکرت. 

الان شما بیبی چکت مثبت شده

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

مبارک باشه عزیزم،برو آزمایش خون هم بده که مطمئن بشی

اگه زمان لقاحتو میدونی صبرکن بالای شیش هفته شدی برو دکتر

زود بری درجا سونو واژینالت میکنه میگه خانووووممممم چیزی نمیییبینم و قلبت می ریزه دور از جونت

بعد از مثبت شدن باید بری ازمایشگاه بگی یه آزمایش بتا میخوام

و آزاد هستش ازمایشش و بدون نسخه انجام میدن

جوابش یک ساعته میاد

عددی که توی آزمایش درمیاد میگه بارداری یا نه

وحتی میگه چند هفته بارداری

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

بهتره اول بری آزمایشگاه آزمایش بدی با جواب آزمایش برو دکتر اینطوری خیلی بهتره

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
مبارکه چقدر خوشحالم برات  و چقدر دلم برا خودم میسوزه

من هنوز نشدم و معلوم نیست چون خیلی ذوق دارم برایه همین دارم اطلاعات کسب میکنم و چرا عزیزم چی شده مگه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی