الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون دیگ اوایل نوجوونی عاشق شدم الان اول جوونیمه ۱۸ سالمه هنوز باهامه اونهفمه فکر و خیال
الهی
ان شاءالله بهش برسی منم اوایل نوجوونیم بود
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
بنده تودم تو همین شرایطم نگران نباشید درک میکنم تاکجاها ادم رو میبره.ولی عشق و زجرش همراهن وگرنه میش ...
نباید اینقدر زود تجربه میکردم
نباید گوشامو پنبه میزدم
نباید زندگیمو به پاش میریختم...
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
خدا نکنه مهربون عشق قشنگه حتی دردش حتی تلخیش حتی دوریش حتی... اونا که حرمت عشق رو زیر پا میزارن عش ...
دردش برای من غیر قابل وصفه... یکی دو روز باهاش حرف نمیزدم دیوونه میشدم حتی پیام دادن عادیش آرومم میکرد به خاطرش با زمین و زمان دعوا گرفتم از آخرم جز خون جگری چیز دیگه ای برام نموند💔