2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیدی یه وقتایی بابت یه ناکامی‌هایی به مامانمون اعتراض می‌کنیم، بهمون میگه:« مادر نیستی که بعضی چیزا رو بفهمی» ؟

الآنم واقعیت همینه.

ما به خدا اعتراض می‌کنیم. خدا هم بهمون میگه :« بنده‌ی من! تو خدا نیستی که بعضی چیزا رو بفهمی. من فقط صلاحتو می‌خوام. پس صبور باش.»

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
دیدی یه وقتایی بابت یه ناکامی‌هایی به مامانمون اعتراض می‌کنیم، بهمون میگه:« مادر نیستی که بعضی چیزا ...

من فک میکنم اگ یه عروسک بسازم ببینم چهرهش غمیگنه تحمل نمیکنم...میگم خداجونم تو چطور گریه انسانی که خلق کردی رو تحمل میکنی.‌‌.

من فک میکنم اگ یه عروسک بسازم ببینم چهرهش غمیگنه تحمل نمیکنم...میگم خداجونم تو چطور گریه انسانی که خ ...

مثل مادری که بچه‌ی سه ساله‌ش گیر داده به چاقو و جیغ و داد و گریه میکنه تا اونو بگیره، خدا هم همینجوری گریه‌های ما رو تحمل می‌کنه.

اگه مامان، چاقو رو به بچش بده، باید بعدش دست و پای بریده‌ی بچشو از زمین جمع کنه.

مطمئنی دعایی که کردی اگه مستجاب شه، دست و پات بریده نمیشه؟

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
مثل مادری که بچه‌ی سه ساله‌ش گیر داده به چاقو و جیغ و داد و گریه میکنه تا اونو بگیره، خدا هم همینجور ...

اره من چیز خلافی نمیخوام چیزی نمیخوام که خدا بدش بیاد...حق طبیعی از این زندگی کوتاه.....

😑😔

ده سال برای ازدواج خواهرم دعا کردم ،ضجه زدم ،التماس کردم، خواهری که هم زیبا بود هم مهربان، ولی سر زایمانم به زور از خدا با دل شکسته خواستم ،تو‌ رودرواسی انگار موند داد،کاش نمی‌داد ،شوهرش مضخرفه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده