2777
2789
عنوان

خیانت

254 بازدید | 31 پست

کسی که خیانت میکنه متاهله وبچه دار جوابش چیه؟قسم قران وعالم ادمم خورده میگه نکردم ولی دوستم زنگ زده به شماره دختر بوده چتاشم خونده؟ جوابش چیه ؟مال دوستمه اومده خونه من قهر پدرومادر نداره

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسکرین شاتی چیزی دارین، منتظر محاکمه خدا نباشید. اول خودتون آبروش رو ببرین

جامعه باید نسبت به خیانت زن یا مرد متاهل حساس باشه. با شکست و فرار نذاریم رواج پیدا کنه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

بچه هایه سوال مردمتاهلی که تاچهارصبح بازن متاهل چت میکنه چه جوریاست زنش نمیگه باکی چت میکنی خیلی برام سواله واسه یکی پیش اومده خجالت میکشم ازخودشون بپرسم

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم

نمیخوام بگم عادیه، خیلی هم وحشتناکه، ولی الان اکثر مردا همینن متاسفانه. زندگیا رو گند برداشته. برای زنشون فیلم بازی میکنن حتی پاش بیفته زنه رو میزنن که تو شکاکی و چرا به گوشیم دس میزنی و توهم گرفتی من باکسی نیستم درحالیکه زن بدبخت همه ی چتاشونم هک کرده دیده... اینجور مواقع اون زنی که نفر سومه باز از شوهرآدم حرف راست تر میزنه و جراتش بیشتره تو تعریف کردن ماجرا

نمیخوام بگم عادیه، خیلی هم وحشتناکه، ولی الان اکثر مردا همینن متاسفانه. زندگیا رو گند برداشته. برای ...

مثلا عاشق زنش بوده😐

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
بچه هایه سوال مردمتاهلی که تاچهارصبح بازن متاهل چت میکنه چه جوریاست زنش نمیگه باکی چت میکنی خیلی برا ...

لابد جای خوابشون جداست یا خواب زنش سنگینه نمیفهمه. وگرنه زنا خیلی حساسن به چت پشت سر هم شوهرشون و کنجکاو میشن ببینن کیه

زنه فامیلتون یا مرده

مردهستش چون فامیل نزدیکه میدونم خیانت میکنه ولی روم نمیشه بپرسم چطوردیش زنت تاچهارنیم صبح چت میکنی

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم
لابد جای خوابشون جداست یا خواب زنش سنگینه نمیفهمه. وگرنه زنا خیلی حساسن به چت پشت سر هم شوهرشون و کن ...

ازهمه بدتر مردشب که کارش تموم میشه تا یه ساعت خونه نمیره توماشین میمونه لازنه چت میکنه