2777
2789
عنوان

ارز های دیجیتال خوبن یا نه ؟

517 بازدید | 63 پست

دوست پسرم سنش خیلی کمه ۲۱ سالشه و به محض اینکه دانشجو شد گفت می خوام مستقل باشم و خرجمو خودم در بیارم سرکار میره و همزمان توی ارز های دیجیتال فعالیت میکنه و دفتر زده من خیلی می ترسم نگرانشم همش میگم نکنه ضرر کنه نکنه ارز خوب نباشه و توی دردسر بیفته توی فک و فامیل مونم کسی نیست که تجربه شو داشته باشه شما تجربه دارین ؟ به نظرتون خوبه ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

١٢٠ ميليونمون رفت😐 اين تجربه من

جدی😐پس میگن خوبه و‌سود داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین کسی ک دوره هاشو کامل ببینه و ناشی وارد این بازار نشه نونش تو روغنه بهترین کارو میکنه 

ولی نباید ناشی‌وارد این بازار بشی چون ضرر‌میکنی‌

ولی واقعا کسی ک حرفه ای وارد این بازار‌بشه بهترین کارو انجام میده اصلا جلوشو نگیر این بازار‌‌ خیلی هارو یه شبه پولدار‌کرده  

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
بله سود داره ولي بازار مالي ١٠٠٪؜ قابل پيش بيني نيست ما خيلي سود كرديم ولي در عرض چند روز همش رفت

برگام😐💔

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨