2777
2789

میخواستم یه کم باهاتون دردودل کنم میدونم نبایدفکرمو

جای بدی ببرم وشک به دلم راه ندم 

ولی وقتی میبینم یه خانمی توی محل کارکه بیشترین ساعت روزروپیش همسرمه و اسم کوچیک همسرم وبانازصدامیزنه و

به شوهرم میگم این چه رفتاریه توحتما بهش رودادی میگه باهمه همینطوره نه فقط من

وفتی بهش زنگ میزنم صدای خنده اش وچرت وپرت گفتناش رو میادومیشنوم

ولی کاری ازدستم برنمیادکه بکنم.

فقط تنهاراهم اینه به همسرم محبت کنم وبد به دلم راه ندم

ولی خواستم یه پویشی بازکنم وحرفموازاینجابزنم

اگرشماهم خانم کارمندهستین وسرکارتون محیط مختلط هست

ازتون خواهش کنم بامردای متاهل حریم شخصی خودتون روحفظ کنین وحدوحدودخودتون روبدونین همین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی پست گذاشتم بنظرم فکرت از اساس مورد داره اعتماد به نفست رو بالا ببر

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...

من تو همچین محیط کاری بودم. اگه فقط سرت تو کار خودت باشه، میگن گوشه گیره، بلد نیست تعامل داشته باشه. براش ضعف حساب میشه.حتی رقباش ممکنه به گوش رئیسشونم برسونه که ضعف داره و نتونه ترفیع بگیره (دیدم همچین چیزی). یکی از دلیل بگو بخندا همینه. جاهای دیگه هم همسرتون آنالیز کنید.

همه خانما فک میکنن همکارشون بهترین مرد روی زمین و همه آقایون فک‌میکنن همکار زنشون لوندترین و جذابدتر ...

دقبقا

فقط متاسفم برای اون خانم هایی که باخنده شون باعث رنجیدن دل یکی مثل من میشن

من خودم کارمند هستم و محل کارم متاسفانه مختلط،هست 

تا جایی که بتونم مراعات میکنم اصلا بگو بخند ندارم شوخی نمیکنم حرف بی ربط نمیزنم 

ولی ی جاهایی میبینم آقایون هم مراعات ندارن

کسی هم براش مهم نیست 

بی بندوباری زیاد شده

الحمدلله رب العالمین ...

بخاطر همجنس خودشون نباید اینکارا رو بکنن، حتی این استرس وارد کردنا هم حق الناسه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

عزیزم  اینجا همه برای دیگران روشنفکر میشن...من یکبار به تاپیک زدم ک پیام های همکلاسی های دختر همسرم رو بدون اینکه بهش بگم پاک میکنم..برن از یکی دیگه سوال کنن😬😐چه توهین ها ک بهم نشد....ک بی فرهنگی..شاید اون دختر کار داشته همسرت رو و کارش واجب بوده🙄🙄

من همسرم شغلش ی جوریه کل این خیابون شغبای مردونس، یعنی مکانیکی و تراشکاری و لوازم ماشینو تعمیر اینا، بعد همه همکارا دوربر مرد، ولی دست فروشای زن میرن اونجا🙁 خدایی بزیاشون واقعا برا نون دراوردن ولی بزیاشون خیلی ولنگ و بازن همسرم میگه مثلا میان آچار و از دست ادم میگیرن میگن دو دیقه نگا کن توضیخ بدم شاید مشتری شدی🙁🙁بعد حالا مغلزه همسر منم کوچیکه ک اونم پر دستگاه خیلی تنگه دونفری کار میکنن ولی باز این هانوما نمیدونم چطوری روشون میشه میرن داخل جایی ب اون کوچیکی

بنظرم این یه چیز طبیعیه 

من دو  تا دوست دارم سال هاست کارمندن واقعن هم دخترای خوبی هستن متاهل هم هستن 

یعنی صد در صد بهشون مطمعنم 

ولی تو محیط کارشون خیلی روابطشون صمیمانه است با همکارای آقا مثل همکار خانوم 

ماموریت میرن بیرون میرن رستوران تولد میگیرن واسه هم سر کار و ...

طبیعیه دلت و بد نکن

من خودم خونه دارم یه کم واسم عجیبه ولی خوب همینه دیگه

تو خیلی از دوستام دیدم روابط اینجوری

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
من تو همچین محیط کاری بودم. اگه فقط سرت تو کار خودت باشه، میگن گوشه گیره، بلد نیست تعامل داشته باشه. ...

واقعااین چه جور حرفیه

این بحث گوشه گیربودن واقعاهمون امبل بودت خودمون هست

که تامیبینن طرف دوست نداره یه کاریوبکنه این کلمه روبهش میچسبونن

بنظرم این یه چیز طبیعیه  من دو  تا دوست دارم سال هاست کارمندن واقعن هم دخترای خوبی هستن م ...

شایدم من چون کارنمیکنم برام جانیفتاده ولی خب انقدرصمیمی بودن رودوست ندارم حس بدی بهم دست میده

نمیدونم شایدمن اعتمادبه نفسم کمه