2777
2789

بزن

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه مدت دلم برا ینفر تنگ میشد یه مدت ندیدمش یادم رفت اصلا قیافش یادم رفته تنها چیزی که یاد گرفتم اینکهکه به آدمایی که دست یافتنی نیستن دل نبندم

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

خیلی دلم واسش تنگ شده میدونم دنیا ازم دورش کرده خیلی دلم واسش تنگ شده دلم میخواد واسه یبار که شده ببینمش 😔

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕

اگه میتونی بهش بگو دلتنگی. من تو بد مخمصه ای افتادم، دلتنگ کسی ام که این دلتنگی حرام و گناهه، بخدا دیگه دارم آرزوی مرگ میکنم، از پونزده شونزده سالگی درگیرم نمیدونم کی تموم میشه دیگه

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
اگه میتونی بهش بگو دلتنگی. من تو بد مخمصه ای افتادم، دلتنگ کسی ام که این دلتنگی حرام و گناهه، بخدا د ...

حتی اگه بگم هیچی عوض نمیشه دلتنگیم رفع نمیشه 

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕

و این بدترین شکل دلتنگیه، خدا کنه خوب بشی یا اقلا مثل من بتونی با این دلتنگی به زندگیت ادامه بدی

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

عشقت هس ؟

چراجدا شدین ؟

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤
خیلی دلم واسش تنگ شده میدونم دنیا ازم دورش کرده خیلی دلم واسش تنگ شده دلم میخواد واسه یبار که شده بب ...

ادملی عجیبی هسیم برای اونایی که دنبالمونن دوسمون دارن محل نمیزاریم اما ادمایی که بهش نمیرسیم یا برامون کلاس میزارم محلمون نمیزاره براش میمیریم. حقمونه این بلاها سرمون بیاد