2777
2789
عنوان

چرا کیت تخمک‌گذاری و مثبته......

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 30 پست
جواب سونو ارجع ترع مطمنا  اما من خودم چندباري تخمك گزاريم ميوفتاد اخر سيكل نزديك پريودي نگران ...

عزیزم می‌دونی این فولیکولایی کوچیک که آزاد نمیشن پس چی میشن یعنی نه بزرگ میشن نه آزاد پس چی میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم پست بالاست از راست به چپ از روز ۱۲ ،۱۳و چپی هم امروز دوستان پیش زدم

ببین برای اینکه تخمک گذاری رو به دست بیاری چند ماه باید آزمون و خطا کنی اینا رو با تاریخ بچسبون رو دفتر که ریتمش دستت بیاد و اینکه هرروز یه ساعت مشخص بزن روندش از کم رنگ به پرنگ یه اوج و بعد کم رنگه تو روزایی که رنگ داره یه روز در میون اقدام کن، دمای بدنت رو هرروز قبل از بیرون اومدن از تخت بگیر و یادداشت کن زمان تخمک گذاری تغییر می‌کنه و خیلی دقیقه، به علایم دیگه مثل درد یک طرفه و ترشحات دقت کن اگر وزنت بالاست حتما کم کن 

شک نکن نتیجه میگیری و مهم تر از همهاسترس سمه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
همون دیگه از دیروز عصر گریه میکنم اگه ذخیره تخمدان و پایین باشه باید برم بمیرم اونم گفت از ظاهر تخمد ...

گريه نكن معجزه دست خداست نه دكترا من ١٠سال جلوگيري ميكردم نميخاستيم هرسري رفتم دكترا ترسوندن اما هميشه گفتم روزيم باشه مادر ميشم دكتر چكارست اصلا نگران نباش دكتر بايد وجدان داشته باشه ب معروف بودن ونبودنشم نيس يسري دكترا كلا دوسدارن انگ ناباروري بزنن دست خودشونم نيس انقدر ديدن ك هركيو ميبينن فك ميكنن نابارورع 

ببين ويتامين اي هم خودت هم همسرت بخورين 

نوروبيونم بزنين سه يا چهارهفته پشت سرهم هردوتون 

اينوفوليك هم بخور اهن هم بخور ويتامين د و ويتامين سي اينارم بخور اصلا نترس برا خودش ي حرفي زدع 

والا من با فولي ١٤يسري يه دكتر گفت مگه دوقلو ميخاي ك نمياري دعا ونماز طلب فرزند رو بخون اقدامات شرعي رو حتما انجام بدع مطمن باش باردار ميشي 

ببین برای اینکه تخمک گذاری رو به دست بیاری چند ماه باید آزمون و خطا کنی اینا رو با تاریخ بچسبون رو د ...

ممنون عزیزم حتما انجام میدم برام دعا کن سی سالمه با دوتا سقط فقط دعا کن ذخیره تخمدان کم نباشه 

گريه نكن معجزه دست خداست نه دكترا من ١٠سال جلوگيري ميكردم نميخاستيم هرسري رفتم دكترا ترسوندن اما همي ...

ممنون از راهنماییت گلم امیدم به خداست فقط قسمش دادم به شهیده این شب دست رد به سینه م نزنه خودش می‌دونه چقدر تو زندگیم غصه کشیدم نبود فرزند منو داغونم می‌کنه منی که دیوانه وار عاشق بچه هام یعنی از پشت تلفن که با بچه حرف بزنم دلم می‌ره. براشون 

ببین عزیزم تا جاییکه من متوجه شدم ،خط تست باید پررنگتر از خط کنترل باشه ،،برای شما اولی هردو خط یک ر ...

عزیزم من همون ماه حامله شدم ولی رشد نکرد الانم تو شکمم مرده وهنوز سقط نشده شده سومین سقطم برام دعا کن اون روزا حالم بهتر بود وهرماه امید داشتم ولی الان...‌

عزیزم من همون ماه حامله شدم ولی رشد نکرد الانم تو شکمم مرده وهنوز سقط نشده شده سومین سقطم برام دعا ک ...

عزیزدلم 😥

کاملا درک میکنم ،انتظار خیلی بده 😔

آزمایش دادی ؟ مشکل انعقاد خون نداری ؟؟ 

نمیدونم ازمایش ندادم دیگه بریدم از سرزنش ها حتی سرزنش شوهرم 

ببین عزیزم 

سعی کن استرس نداشته باشی چون سنت بالا نیست 

فرصت زیاد داری 

یکی از دوستام چندبار سقط داشت ،،یکی ،دوتا دکتر تشخیص ندادن که مشکل از کجاس ،،تا دکتر سوم بعداز دیدن آزمایشش و بالابودن هموگلوبین و نمیدونم دیگه چی متوجه شد مشکل انقعادی داره و بهش دارو داد و الان چهارماه بارداره 

درضمن   شما اول باید آزمایشات لازم رو انجام دادی ،،ازجمله آزمایش هورمون fsh_ lh_ پرولاکتین و آنتی مولرین ( ذخیره تخمدان ) ،،سونو گرافی روز دوازده سیکل هم انجام بدی که ببینی فولیکول و تخمک بالغ داری یانه