2777
2789

من الان ۱۸ سالمه ، خیلی کارا تو لیست زندگیم هستن که دارم در حد توانم انجامشون می دم مثل یاد گرفتن زبان انگلیسی ، گرفتن گواهینامه ، درس خوندن تو دانشگاه و .. . دیگه چماری مخصوص الانه که برای بزرگسالی خیلی خوب میشه و سنش اگه بگذره ، نمیشه یادش گرفت 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسیدگی به پوست و مو

یادگرفتن چندتا هنر

کتاب خوندن مخصوصن خودشناسی و همسرشناسی و تربیت فرزندان

تمرکز روی یه شغل و کسب درآمد که این مهمترینشه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

اوکی کردن شرایط مهاجرت 

مثلا سعی کن برای خودت از الان رزومه جمع کنی

مخصوصا دوران دانشگاتو از دست نده، معدلتو بالا نگه دار و سعی کن ی چندتا مقاله چاپ کنی با کمک استادات تا برات رزومه بشه چن سال دیگه بتونی راحت مهاجرت کنی

چون دیگه هیچ دوره ای مث دانشگاه برات پیش نمیاد ک بتونی راحت رزومه جمع کنی 

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

حرفه اگ میخوای یاد بگیری حالا من نمیدونم رشته ی دانشگاهت چیه اگ میتونی بگو ک بتونم بگم بهت

ولی برنامه نویسی،طراحی سایت،امنیت شبکه و این چیزا خوبه

اگ کار آرایشگاه اینا دوست داری فیبروز و میکروبلیدینگ خوبه

عکاسی و فیلم برداریم خوبه ولی کارش یکم سنگینه ولی درنهایت اگ بتونی ی آتلیه بزنی خیلی خوبه

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!
حرفه اگ میخوای یاد بگیری حالا من نمیدونم رشته ی دانشگاهت چیه اگ میتونی بگو ک بتونم بگم بهت ولی برنا ...

رشته دانشگاهیم علوم تربیتی 

به کار ارایشگری لاین لیفت ابرو مژه علاقه دارم و تصمیم دارم دورشو شرگت کنم و مدرک بین المللی بگیرم ولی مادرم با این کار به شدت مخالفه و میگه که محیط ارایشگاه برای یه دختر مناسب نیست درحالی که الان دیگه خیلی از دوستای قدیمیم انواع لاین های ارایشگاه کار می کنن و من به حالشون غبطه می خورم ، میگه حتی مدرک هم بگیری به هیچ دردی نمی خوره و تو نمی تونی پیشرفت کنی و صاحب درامد بشی و فقط اینا هدر دادن پوله 

در حالی که من خیلی خوب بلدم هزینه هامو مدیریت کنم و هیچ وقت ولخرجی نمی کنم ولی خانوادم به من اعتماد ندارن 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)