2777
2789

لطفا کسایی که کنجکاون ویامیخوان اطلاعات جمع کنن نیان فقط کسایی که اطلاعات دارن ومیتونن کمک کنن جواب بدن

کدوم مرکز دونرهاش بهتر؟

مام 

ابن سینا

یاواسطه ای میشناسید مراحلشووهزینشومیدونید پیجی میشناسید؟🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺

مام کلا می چاپن. اصلا مرکز خوبی نیست.

دونر هم بستگی داره. ممکنه این بار تخمک خوب و زیاد باشه. دفعه بعد نباشه.

امادر کل غربال شدن.

تا می تونی هم واسطه نگیر. خودت پیدا کن. خدا قطع کن دست این واسطه ها رو و خراب بشه اون خونه هاشون که با پول ماها ساختن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه بدون تعیین جنیسیت. توی تهران تقریبا 9 تا 12 میلیون البته داروها همش در حال تغییره. ممکنه کمتر و بیشتر بشه.

و اینکه اگه بیمه داشته باشی. بعضی بیمه ها هزینه داروها رو میده که خیییییییییییلی کمتر میشه. 

هزینه بدون تعیین جنیسیت. توی تهران تقریبا 9 تا 12 میلیون البته داروها همش در حال تغییره. ممکنه کمتر ...

مطمئنی تخمک اهدایی ۱۲تومنه؟من شنیدم نزدیک ۳۵هست😔

خدایابه امیدخودت🌺
کجاخوبه؟جایی رونمیشناسم😔😔😔

دونر خیلی ربط به مرکز نداره. اما بعضی مراکز مثل مام خیلی غارتگرن. من همه کارامو خاتم انجام دادم خاتم الانبیا. دفعه اول با واسطه. دفعه دوم بدون واسطه.

مطمئنی تخمک اهدایی ۱۲تومنه؟من شنیدم نزدیک ۳۵هست😔

خب اگه نخوای تعیین جنسیت کنی. بله. اما تعیین جنسیت خودش به تنهایی 20 میلیون.

بعد هم این واسطه ها برای اینکه بیشتر گیرشون بیاد هی قیمت رو بالاتر میبرن.

دونر خیلی ربط به مرکز نداره. اما بعضی مراکز مثل مام خیلی غارتگرن. من همه کارامو خاتم انجام دادم خاتم ...

بیمارستان خاتم الانبیا تخمک اهدایی گرفتی؟اونجاهم مگه مرکز نازایی هست؟ الان بچه دارشدی؟

خدایابه امیدخودت🌺
خیلی نذرکردم چله برداشتم و......امانشدکه بشه

ب من گفتن تخمک اهدایی خیلی سختم بود خدا معجزه کرد برام الان دخترم ۳۵روزه هست تو بغلم از خدا میخام برای شما هم معجزه کنه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
ب من گفتن تخمک اهدایی خیلی سختم بود خدا معجزه کرد برام الان دخترم ۳۵روزه هست تو بغلم از خدا میخام بر ...

خدابرات حفظش کنه🙏🙏🙏

ذخیرت چند بود؟پیش کدوم دکتررفتی؟چه دارویی خوردی؟

من ذخیرم نیم هست مشکلم اینه تخمکم پوچه.سری قبل قلبش تشکیل نشد

خدایابه امیدخودت🌺
خدابرات حفظش کنه🙏🙏🙏 ذخیرت چند بود؟پیش کدوم دکتررفتی؟چه دارویی خوردی؟ من ذخیرم نیم هست مشکلم ...

زیر یک بود خیلی کم بود خیلی داروهای ای وی اف استفاده کردم ک اگه تخمک داشتم تخمک کشی کنم روز دوازدهم گفت تخمک نداری تخمک کشی نمیتونی کنی ..من شیرازم بیمارستان مادر و کودک میرفتم ..طبیب اصلی م خدا بود از خدا بخاه خدا کار این عدد رقم ها ندارع 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
زیر یک بود خیلی کم بود خیلی داروهای ای وی اف استفاده کردم ک اگه تخمک داشتم تخمک کشی کنم روز دوازدهم ...

یعنی توسونو اصلا تخمک نبود؟

همون ماه اقدام کردی؟

من توسونو سه تاتخمک دارم اماکیفیت نداره

خدایابه امیدخودت🌺