2777
2789
عنوان

دوسال شد که اینجا نبودم….

128 بازدید | 6 پست

سلام بعد دوسال تو نی نی سایت فعال شدم

یادش بخیر چقدر هرچیز مختلفی رو اینجا سرچ میکردم و نظراتتون رو میخوندم اوایل خواننده خاموش بودم

بعدش، ۹۸ عضو شدم

آخرین تاریکم مربوط این بود ک «ماشینمون رو دزدیدن» اومدم بگم اون ماشین پیدا نشدههههه :(

باورتون میشه؟؟ تمام سرمایه مون بود

نتونستیم ماشین بخریم الانم که با این وضعیت دلار…

چرا دزدا رو راحت پیدا نمیکنن؟ دلم گرفت 🙂 

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا بزودی بهترشو بخرین

مرسی عزیزم

هر کاری کردیم با این وضعیت نمیشه هربار امید داشتیم فرداش همه چی ده برابر شده. ال نود شده ۸۰۰ م !!!

روزی ۵۰ ملیون ماشین گرون میشه :(

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
فقط هر کی رو خودشون بخوان زود پیدا میکنن گوشی منم بردن خدا لعنتشون کنه ک مال مردم میدزدن

اره بخدا پلیس اصلا همکاری نکرد اصلا اهمیتی نداد بهمون

بالادستی ها که دزد باشن دزدی هم تو جامعه زیاد میشه هیچکسم پیگیر نمیشه😢

مرسی عزیزم هر کاری کردیم با این وضعیت نمیشه هربار امید داشتیم فرداش همه چی ده برابر شده. ال نود شده ...

اشکال نداره عزیزم تنتون سلامت، اوضاع خیلی بد شده ماهم ماشین و خونه نداریم ولی باز خداروشکر