2777
2789
عنوان

کاش بابا نداشتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 33 پست

عزیزم من اصلا کاری به ثواب و این حرفاش ندارم ولی از هردستی بدی از همون دستم میگیری ، پدرشما بچه ننه نیست فقط به مادرش احترام میذاره من هم دل خوشی از مادربزرگ پدریم ندارم دقیقا عمه ام هم زنداییم میشه و دقیقا عمه،زنداییم برای مادربزرگ مادریم هیچ کاری نکرد اما هیج وقت به خودم اجازه نمیدم بگم کاش بابا نداشتم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم من اصلا کاری به ثواب و این حرفاش ندارم ولی از هردستی بدی از همون دستم میگیری ، پدرشما بچه ننه ...

اینکه از هر دست بدی پس میگیری رو اصلا قبول ندارم گفتم عمه هام هیچ کدوم مادرشوهراشون راه ندادن تو خونه هاشون خیلی  هم زندگی هاشون روبه راهه و خیلیم خوش بختن شوهر های حرف گوش کن دارن پدرم تا همین پارسال کار نداشت اصلا حقوقی نداشت تازه تو سن پنجاه سالگی یادش افتاده بره سرکار تا قبلش مادرم خرج خونه رو میداد الانم مریضه بابام نه سر مر گنده تازه اگه به مادربزرگم چیزی بگیم بیشتر از همه میره سراغ مادرم و اونو اذیت میکنه 

همین عمه ام که زنداییم هست شوهرش که داییم باشه از اول عمرش سرکار به شدت زن ذلیل یه لحطه مادربزرگمو خونه شون راه ندادن عمه ام بیکار و بی عار فقط بخور بخواب خونه شوهر فقط بلد بودن امروز این لباسو بخرن فردا اونو امروز این النگو رو بخرن فردا اون گردنبند رو بازم بگو از هر دست بدی از همون دست پس میگیری 

کاربری دست دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه از هر دست بدی پس میگیری رو اصلا قبول ندارم گفتم عمه هام هیچ کدوم مادرشوهراشون راه ندادن تو خون ...

عزیزم زندگی که همین دیروز و امروز نیست بشین ببین تو پیری شون بچه هاشون چی به سرشون میارن

عزیزم زندگی که همین دیروز و امروز نیست بشین ببین تو پیری شون بچه هاشون چی به سرشون میارن

مادرم چهار سال عقد بوده یکی عمه ام که گفتم مطلقه بوده همون موقع برگشته بود خونه مادر بزرگم 

اونو مادربزرگم و پدربزرگ پدریم همشون باهم مادرمو اذیت میکردن الان بابام بزرگم فوت شده عمه ام سر خونه زندگی خوش و خرم و شاد تازه هر روز داره با مادرشوهرش و خواهر شوهرش که کنارش زندگی میکنن سر کوچک ترین مسایل دعوا میکنه شوهرشم پشتیبانی میکنه تازه گفتم از این شوهرش بچه دار هم نمیشه باور کن جرات نمیکنن بهش بگن بالا چشمت ابرو 

تو عقد که اینجوری مادرمو اذیت کردن الان سر پیری هم این جوری دارن اذیت میکن ناراحتی مادرمو میبینم اتش میگیرم خدا هم صدای مارو نمیشنوه 😭

کاربری دست دونفره
شاید درمورد مادربزرگت حق داشته باشی عزیز دل. ولی هیچ وقت نگو کاش بابا نداشتم،لطفااا😇

وقتی تو بچگی یه دنیا ازش کتک خوردم وقتی هیچ وقت حمایت عاطفی ازش نداشتم وقتی همیشه اذیتمون میکرد مادرمو اذیت میکرد  به خاطر مادرش و خواهراش به چی این پدر باید دوسش داشته باشم 

کاربری دست دونفره
مادرم چهار سال عقد بوده یکی عمه ام که گفتم مطلقه بوده همون موقع برگشته بود خونه مادر بزرگم  او ...

من هم دقیقا شرایط شمارو داشتم اما با عموم که بزدگ فامیلمونه صحبت کردم و الان الحمدلله اوضاع خیلی بهتر شده ،مادر من هم مثل مادرشما خیلی مظلوم و ارومه با یه بزرگتر صحبت کن و مسئله رو مطرح کن حتما بهتر میشه ان شالله

من هم دقیقا شرایط شمارو داشتم اما با عموم که بزدگ فامیلمونه صحبت کردم و الان الحمدلله اوضاع خیلی بهت ...

تو خانواده پدریم کسی که بزرگ فامیل باشه و اینقد خوب باشه نداریم

کاربری دست دونفره
به چی این بابا دلم خوش کنم

منم یروزی اینارو می گفتم...

ولی کاش هیچ وقت نمی گفتم...

تا زمانی که دور از جونشون،از دستش ندی قشنگممم؛درک نمیکنی که من چی میگم...

و امیدوارم هیچ وقت درک نکنی🥺❤ 

تو خانواده پدریم کسی که بزرگ فامیل باشه و اینقد خوب باشه نداریم

عجب ، امیدوارم خدا یه راه حل خوبی جلوتون بذاره، من اگه شرایط الان شمارو داشتم خودم مستقیم و بدون تعارف با عمه هام یا بابام حرف میزدم

مادرت خیلی اشتباه می‌کنه بچه ها رو قاطی مشکلاتش می‌کنه 

مادرم مارو قاطی مشکلاتش نمیکنه کور نیستیم داریم میبینیم اوضاع چه جوریه و چی میگن و چی کار میکنن 

سه تا دختر هستیم همین مادربزرگم که الان اومده خونه مون کنه شده نمیره با عمه هام چقدر مادرمو به خاطر اینکه پسر دار نشده اذیت کردن ۸۰ سالشه پیر سگ هنوزم میگه بچم پشت نداره بچم پسر نداره 

کاربری دست دونفره
عجب ، امیدوارم خدا یه راه حل خوبی جلوتون بذاره، من اگه شرایط الان شمارو داشتم خودم مستقیم و بدون تعا ...

بدون تعارف حرف زدن مساویه با دعوا و اذیت ازار 

واقعا شماهایی که شوهرتون گوش به حرف تون میکنه و در مقابل بقیه ازتون حمایت میکنه نمیزاره کسی بهتون بگه بالا چشم ابرو یکی از یزرگترین نعمت های خدا رو دارید 

کاربری دست دونفره