2777
2789

اگه یکیو دارید ک باهاش دردودل کنید خوش بحالتون ...

من هیچکسو ندارم ...

حتی زنگ میزنم به مادرم با بغض اما صداشو ک میشنوم روم نمیشه اصلا بلد نیستم درودل کنم میترسم ناراحتشون کنم...

یا بهم بخندن..که این درد نیست...

خوبه ک اینجاهست..

بخدا بریدم انقد احترام دیگرانو حفظ کردم...

شده وظیفم...

هرکاری میخوان میکنن هرچی میخوان میگن ...

منکه زبون ندارم...

خداهم انگار نه انگار

الان مثل بدبختا نشستم گوشه اتاقو جون میکنم گریه نکنم...

ک به خودم ثابت کنم قویم هنوز اونقد شکننده نشدم..

ک یادم نیاد تنهام..

مادره همسرم خیلی داره عذابم میده باورم نمیشه خود واقعیشو بعد ۷سال دیدم ..دلم میخواد فکر کنم همون زن مهربونه روز اوله ...مگه میشه یه ادم اننننقد عوض بشه؟همسرم میگه حقته محبت نکن ...میگم مگه میشه تو دوروز دنیاادم محبت نکنه؟همش بجنگه؟حس میکنم از وقتی زندگیم بهتر شد این زن طاقت نیاورد و بلاخره خودشو نشون داد.. میاد خونم دعوا میندازه میره ...سرش تو کمد منه تو لباسامه امروز مبگه تیتو(حیوون خونگیم)اینجارو به گند کشیده روفرشیتو چرا ننداختی...پردت چرا این رنگیه خوشم‌نیومد‌...کابینتات چرا سفیده میتونی تمیزش کنی مثلا؟

...انننننقد گفت ک فشارم رفت بالا ...شوهرمم بد نگاش کرد اینم زیر لب یه چی گفت رفت...اونم دید نمیتونه حرصشو سر مادرش دربیاره به من میگه لالی جوابشو بده ..میگم بدم تو ناراحت نمیشی میگه میشم میگم پس چی میگی؟...همین حرفا دعوا شد...من نمیتونم با بزرگتر از خودم دعوا کنم ک یه عمر عذاب وجدان بگیرم....چون میشناسم خودمو ...دلم نمیاد به کسی بدی کنم...

سال تا سال نمیرم خونش...

فقط با لبخند به حرفاش گوش میدم...

ک تمومش کنه ولی هی بدتر میشه...

اینکه بخاطر اون دعوامون شد قلبمو داره اتیش میزنه چون همینو میخواست

بیا بغلم عزیزم🖤🖤🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من اهل نفرین نیستم ..ولی امروز دیگه دلمو نتونستم اروم کنم چون من از دختر بهتر بودم اینو شوهرشم بارها گفته ...تسکر کرده از خونوادم ک منو اینجوری تربیت کردن ...البته وظیفمه انسان باشم...اما اه کشیدم واگذارش کردم به خدا از خدا میخوام دوتاعروس ایندش برعکس من جوری جلوش در بیان ک اشکش دربیاد ...خدا بزرگه میدونم شنیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ندارم بهت بگم چون ضعیف بودنت داری پشت ادای ادب قایم میکنی خودتم میدونی

واضح بگو من جرات ندارم جوابش بدم.بزرگتر و عذاب وجدان بازیه

خب جواب نده تا آخر از حرص ام تس بگیری اونم بره ی عروس دیگه بگیره نه شوهرت عین خیالشه ن مادرش

عاقبت لال بازی همینه دوست من

من اهل نفرین نیستم ..ولی امروز دیگه دلمو نتونستم اروم کنم چون من از دختر بهتر بودم اینو شوهرشم بارها ...

مطمین باش نفرینت میگیره 

ولی آیا تو نمیخای چیزی بهش بگی ؟ 

چرا فکر همه را می‌کنی ،تو خودت مهمی ب

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

هیچی ندارم بهت بگم چون ضعیف بودنت داری پشت ادای ادب قایم میکنی خودتم میدونی واضح بگو من جرات ندارم ...

حق

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من اهل نفرین نیستم ..ولی امروز دیگه دلمو نتونستم اروم کنم چون من از دختر بهتر بودم اینو شوهرشم بارها ...

تا اونوقت شما احتمالا سکته کردی رو ویلچری

آه کشیدم چیه؟آه کشیدنات بذار برا جای دیگه

ازین همه ناله و ضعف و مظلوم نماییت حالم بد شد

ازون آدمایی ک میشینی بهت تو سری میزنن از ترست صدات درنمیاد

بیچاره بچه ای ک مادرش تو بشی ک بلد نیستی از خودت دفاع کنی چ برسه اون بینوا ک عین تو ضعیف بار بیاد

بربخوره بهت غیرت کن انقد بدبخت نباش جوابت بده

وظیفته تو سری بخوری اما وظیفت نیست از خودت دفاع کنی؟آبروی هرچی زن بردی یه تنه

دوست عزیز اول از همه اینکه نوع بیان ادما شخصیتشونه من ادمای نا حسابی زیاد دیدم تو زندگیم و همشونو نشوندم سرجاشون ...خیالت راحت دوتااز بهترین دوستام و انداختم دور ...مگه نون و ابمو میده ازش بترسم؟وقتی شوهرم پشتمه ...میگه هررفتاری میخوای بکن؟....🙄از چی بترسم...وقتی خبر ندارید اخلاق من چیه لطفا نظرم ندید...این زن مادره همسر منه من هرچقدرم شوهرم پشتم باشه بازم چش تو چشمشم ..از اول این نبوده بعد ۷سال این شده...زنه اون همه سال ازم بزرگتره پاشم بزنم دهنش من جواب نمیدم بفهمه خب نمیفهمه..ادم نفخم تاابد نفهمه خیالت راحت این منتظره من دعوا راه بندازم ..بعد بشینه زاربزنه منم بگم عجب غلطی کردم...براهمین نمیکنم وگرنه زبونم از قدم درازتره

تا اونوقت شما احتمالا سکته کردی رو ویلچری آه کشیدم چیه؟آه کشیدنات بذار برا جای دیگه ازین همه ناله ...

خداشفا بده 😅معلوم نیست درباره کی داری حرف میزنی بیماری چیزی هستی ؟ 

بزار بهت بگم عاقبتت چیه

چرا ؟

چون تو چندسال پیش منی

همین نفرین کردم در حقش

نتیجه : پارسال یه عروس گرفت انگار نیمه گمشده خودشه

کپی برابر اصل اخلاق و رفتار خودش

یکی بودن شدن دوتا

من چی شدم؟

مریض اعصاب

با مشت مشت قرص اعصاب

با هزار جور درد و مرضو کوفت زهرمار

چرا؟

چون گفتم بزرگه احترامش کنم

ریختم تو خودم

الان اون دوز به روز سالم تر و خوش تر من روز به روز بدبخت تر و مریض تر

در نتیجه احترامو بزار ساعت۹ سر کوچه

دوبار پارش کن بفهمه کت تن کیه

والسلام

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خوشبحال شوهرتومادرش شده دیگ..چرا خودتوانقددست کم گرفتی مادره هرچی میخوادبهت بگه موابشوبااحترام بده که میش شوهرت بده نشی شوهرتم ناراحت شدبگومگه خودت نگفتی جوابشوبده اینجوری ادامه نده زندگیتوخراب نکن شوهرت سواستفاده میکنه ها

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
بزار بهت بگم عاقبتت چیه چرا ؟ چون تو چندسال پیش منی همین نفرین کردم در حقش نتیجه : پارسال یه عرو ...

من با پاره کردن شدیداً موافقم...

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست