2777
2789
عنوان

Box bird

119 بازدید | 13 پست

هویجوری یاد این فیلم افتادم دوسش داشتم اون قسمتایی که از امید داشتن حرف می زد رو خیلی دوست داشتم. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ندیدم فیلم قشنگی هستش ببینم😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیجانیه

حتما وقت کنم میبینمش ممنون🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
موضوع فیلم چیه

مردم دچار حمله شدن تو سرتاسر جهان.آدمای بد ذات نمی میرن اما ادمای خوش ذات به نحوی خودکشی می کنن البته گول می خورن. فقط یه گوش از جهان تو امنیت هس که این مادر سعی می کنه بچه خودش و یکی دیگه رو برسونه به اونجا از بس نا امیده حتی برای بچه ها اسم هم انتخاب نکرده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حتما وقت کنم میبینمش ممنون🖤😈

اگه امتحان نداری ببین تورو خدا بعدا فحش کشمون نکنی

اگه امتحان نداری ببین تورو خدا بعدا فحش کشمون نکنی

چرا درس هم دارم دانشجو ام ولی خب فیلم خیلی دوست دارم اکشن هیجانی

ولی بیشتر کتابای جرج آر آر مارتین رو دارم میخونم فعلا😈

چرا درس هم دارم دانشجو ام ولی خب فیلم خیلی دوست دارم اکشن هیجانی ولی بیشتر کتابای جرج آر آر مارتین ...

موفق باشی. فیلم همیشه هس 

موفق باشی. فیلم همیشه هس 

اره مرسی بهترینا نصیبت🖤😈