2777
2789

از بس دنبال دکتر گشتم مخم هنگه،یه دکتر بگید بینی استخوانی خوب عمل کنه لطفا🥺

بین محمدعلی زرین قلم و عرفانیان و فرزاد فرد و کلی دیگه موندم،هرجا میرم مشاوره بی فایده است😭

بینی کشیده و نیمه فانتزی می‌خوام🥲

من از همینحا رفتم طراحی .‌مدلی ک میخواستم واسم هم گچو تیغشو امادع کردن . دادم به یه دکتر برام عمل کرد دقبقا همون شد

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دکترت چیه؟مشهد عمل کردی؟طراحی چطوری؟!

نه تهران عمل کردم همون طراحی خیلی ب من کمک کرد ...

طراحی سه بعدی بینی که تیغه گچو اماده میکنند حین عمل رو بینیت میزارن 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
نه تهران عمل کردم همون طراحی خیلی ب من کمک کرد ... طراحی سه بعدی بینی که تیغه گچو اماده میکنند حین ...

وای چقدر ناز شده😍😍مبارکه عزیزم منم همینجوری دوسدارم،بنظرت بگم این کارو بکنن میشه؟خیلی عالی شده

وای چقدر ناز شده😍😍مبارکه عزیزم منم همینجوری دوسدارم،بنظرت بگم این کارو بکنن میشه؟خیلی عالی شده

اره حتما همینکارو بکن من طراحی طب رفتم 

اندازه ابرو لب چشم گرفتن نسبت به اون اندازه کشیدگی بینی در اوردن .

و قوس بینی هم از کم تا درجه مختلف نشون میدادن از زاویه روب رو بغل بالا پایین

یعنی اون طراحی خیلییییی کمکم کرد تا بینی که به چهرم میاد درست انتخاب کنم

اره حتما همینکارو بکن من طراحی طب رفتم  اندازه ابرو لب چشم گرفتن نسبت به اون اندازه کشیدگی بین ...

خیلی کمکم کردی ممنون،امشب پیش زرین قلم مشاوره دارم ببینم انجام میده این کارو واسم

مبارک باشه،خدا کنه منم یه دکتر خوب پیدا کنم تمومشه بره میترسم با این استرس آخرش یه دماغ کج و کوله در ...

کج شدن بینی به دکتر نیست به مراقبت بیمار .

دکتر من بهم کفت تا ۲ ماه نباید به پهلو بخوابم چون استخون بینی من نرمه .

ولی به یه بیمارش گفته بود از هفته ۳ میتونه به پهلو بخوابه .

واسه محکم کاری تا ۲ ماه ب پهلو نخواب 

فک میکردم بعضی دکترا کلا کج درمیارن مثل حامدی

نه اون بنده خدا که گچ میگیره صافه اولش بعدش کج میشع درسته اونم مراقبت بیمار . و هم کم کاری پزشک که نمیگه 

من خودم میپرسیدم و قبلش کلی از یوتوب تحقیق کرده بودم دوماه کامل دبگه حسابی امادگی داشتم واسه اون دوران 

مثلا شبای اول گلوت خشک مبشه چون با دهان نفس میکشی . باید اب ولرم بخوری.

روز اول سرگیجع سنگینی سر هست بخاطر بیهوشی .. باید اب قلم بخوری.

و خیلییییییی چیزای دیگه حتی جای بخیه نمونه کرم ترمیم کننده لافارر .

حتی بخیه کشیدن بخوای درد نکشی یک روز قبل با کرم آ د چشمی حسابی چربش کن 

نه اون بنده خدا که گچ میگیره صافه اولش بعدش کج میشع درسته اونم مراقبت بیمار . و هم کم کاری پزشک که ن ...

آب قلم گوسفند؟چون چربیه باعث ورم نمیشه؟!بعد از چند ماه شد اون بینی ک میخواستی؟منظورم ورمشه