2777
2789

سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید هرطوری که بلدین. من دچار وسواس شدم. نمیدونم وسواس فکریه یا چیز دیگه. هرچی هست داره از پا درمیاره منو. مثال بزنم اینکه مثلا من هر روز خونه رو جاروبرقی میکشم.یعنی اگه یه تار مو فقط یه تار مو رو زمین ببینم حتی اگه تمام خونه رو بگردم دیگه مویی نباشه بازهم باید جاروبرقی بکشم. انگار یه چیزی مثل خوره میفته تو جونم تا اون کارو انجام ندم آروم نمیشم. یا مثلا برقای خونه باید همیشه خاموش باشه خونه هم تاریک باشه. تو آشپزخونه تو تاریکی آشپزی میکنم شوهرم میاددعوامیکنه میگه آخر کور میشی .

یا اینکه یه عاااالمه اسباب بازی برای دخترم میخرم اما نمیذارم باهاشون بازی کنه، ازاینکه اسباب بازیا تو خونه پخش وپلا باشن بدم میاد ،همه چیز باید مرتب و منظم سرجاش باشه... کوسن های مبل رو با دقت کنارهم میچینم ک فاصلشون یکی باشه...

هربار ک میرم دستشویی باید دستشویی رو بشورم پاهامم میشورم شبا از پادرد نمیتونم بخوابم .حتی پاهای دخترمم میشورم چهارسالشه اونم پادرد گرفته😔

از آدمای دوروبرم به شدت متنفرشدم نمیخوام هیچکدومو ببینم حتی خانواده خودم. فکرمیکنم اونا باعث بدبختیم شدن. حتی حوصله دخترمم ندارم ،دوست دارم برم یه جا فقط منو شوهرم باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا میفهممت، چون خودم یهو افتادم تو این قضیه مدام بشور بساب جمع و جور کردن، وسواس رو چیدمان میلیمتری،اجازه بازی به بچه ندادن،شستن پاها،هزاران بار وضو و غسل و نماز رو تکرار کردن. دیوانه شدم رسما

یجایی خسته شدم و رها کردم

دیگه بریدم

الان همش وسوسه میشم ولی سعی میکنم اعتنا نکنم

و رفتم مشاوره

دچار اختلال شدم تو خیلی زمینه ها

ولی دارم تلاش میکنم خودمو نجات بدم

چهارقل رو زیاد بخون و استغفار و علی الخصوص سوره ناس

با ترست مقابله کن.از هر چی میترسی و بدت میاد خواهشا برو انجامش بده حتماااااااااا حتماااااااا 

باور کن دفعه اول سخته .دفعه دوم سخته .دفعه سوم راحت تر میشه .ب ی جایی میرسی که به این حال امروزت میخندی .کم کم با ترست مقابله کن 

سلام، از اینکه از احساساتو تجربه می‌کنی خیلی ناراحت شدم

اما حتما باید درمان بشی بنظر من اول به روانپزشک مراجعه کن و دارو بگیر چون عملکردت مختل شده در مورد یبوست هم بهش بگو حتما اما در کنارش پیش یه روانشناس بالینی یا عمومی روان درمانیتو ادامه بده، اما اگر اصرار داری دارو نخوری حتما پیش روانشناس برو اول باید حال خودت خوب باشه که حال کودکت در آینده خوب باشه

من دقیقا میفهممت، چون خودم یهو افتادم تو این قضیه مدام بشور بساب جمع و جور کردن، وسواس رو چیدمان میل ...

عزیزم نمیتونم رها کنم مثل خوره میفته به جونم. مثلا نشستیم داریم فیلم میبنیم یکدفعه ای باید بلند شم تمام خونه رو جاروبرقی بکشم...😢 میخوام برای یه آزمون بخونم ولی این افکار نمیذاره

از آدمای دوروبرم به شدت متنفرشدم نمیخوام هیچکدومو ببینم حتی خانواده خودم. فکرمیکنم اونا باعث بدبختیم ...

اینم من دارم که مشاور گفت دچار یه درجاتی از پارانویید شدم

ینی شک و بدبینی بیمارگونه

سعی کن با خودت مهربونتر باشی

نذار بچه ت آسیب ببینه ، منم خیلی ناخواسته بچمو آزار دادم

کاش بتونم جبرانش کنم

عزیزم نمیتونم رها کنم مثل خوره میفته به جونم. مثلا نشستیم داریم فیلم میبنیم یکدفعه ای باید بلند شم ت ...

منم همینطورم

مثلا یه خط از کتاب رو هزار بار می خوانم همش حس میکنم نفهمیدم

به جنون میکشه آدمو

برو پیش روانشناس یا روانپزشک

سلام، از اینکه از احساساتو تجربه می‌کنی خیلی ناراحت شدم اما حتما باید درمان بشی بنظر من اول به روان ...

واقعا راست میگی. دخترمم مثل من عصبی شده. ممنون عزیزم ک جواب دادی...باید حتما ب روانشناس مراجعه کنم

بیا امروز قول بده بهم روی اسباب بازی های دخترت بیخیال باشی.فقط فقط اول با اسباب بازی های دخترت شروع کن .تا یکی دو هفته فقط روی بیخیالی اسباب بازی دخترت کار کن.

چرااا از دخترت بدت میاد؟؟؟؟کاملا مشخصه چرا ازش بدت میاد.به خاطر اینکه حالت بد میشه اسباب بازی هاشو میریزه .یعنی یکی از دلیلهای  حال بدت دخترت هست پس قطعا هم باید ازش متنفر باشی