2777
2789
عنوان

سیسمونی رو ار چند هفتگی بخرم؟

538 بازدید | 30 پست

سلام دوستای عزیزم

من دوقلو باردارم و الان ۲۵ هفتم هست و اواخر ۶ ماه هستم فک کنم

میخواستم ببینم الان شروع کنم واسه خرید سیسمونی یا زوده؟

چند هفتگی شما سیسمونی خریدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷بخر 

ما گفتیم بچه ۹ماهه به دنیا میاد هفته پیش خریدیم 

بچه دیروز تو ۸ماهگی به دنیا اومد نه سرویس چوبش اومده نه به سری سفارش هاش😐

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

آره دیگه شروع کن بخر هرچی دیرتر بشه سنگینتر میشی خرید برات سختتره

منم دیگه کم کم میخوام شروع کنم بخرم

البته من بچه دوممه خیلی چیزا رو از قبل دارم

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

ای جانم مبارکه عزیزم😍من تو هشت ماه بودم که خریدم ولی سنگین شده بودم زود خسته میشدم شما که دوقلو هم داری زودتر سنگین میشی بنظرم کم کم شروع کنید البته خیلی زیاد طول نمیکشه مغازه های بزرگ همه چیزو دارن میشه از یکی دو جا بیشتر چیزا رو خرید.ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم😍

آره دیگه شروع کن بخر هرچی دیرتر بشه سنگینتر میشی خرید برات سختتره منم دیگه کم کم میخوام شروع کنم بخ ...

مرسی عزیزم

اره میترسم یهو استراحت مطلق بهم بده دیگه ندونم چیکار کنم

فردا انشالله میرم واسه خرید

و یک تجربه عزیزم سعی کن خییییلی زیاد لباس نخری بعد تولدشون با توجه به جثه و وزنشون براشون بخر چون اصلا به سایز لباسا نمیشه اعتماد کرد.من الان پسرم سه ماهشه بعضی سرهمیایی که براش میخرم سایز ۶ تا ۹ ماهه قالب بعضی لباسا خیلی کوچیکه

ای جانم مبارکه عزیزم😍من تو هشت ماه بودم که خریدم ولی سنگین شده بودم زود خسته میشدم شما که دوقلو هم ...

فدات عزیزم ممنونم😍❤️دقیقا میترسم سنگین شم استراحت مطلق بشم نتونم دیگه تکون بخورم.انشالله از فردا شروع میکنم