یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه دیروز تو ۸ماهگی به دنیا اومد نه سرویس چوبش اومده نه به سری سفارش هاش😐
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ای جانم مبارکه عزیزم😍من تو هشت ماه بودم که خریدم ولی سنگین شده بودم زود خسته میشدم شما که دوقلو هم داری زودتر سنگین میشی بنظرم کم کم شروع کنید البته خیلی زیاد طول نمیکشه مغازه های بزرگ همه چیزو دارن میشه از یکی دو جا بیشتر چیزا رو خرید.ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم😍
و یک تجربه عزیزم سعی کن خییییلی زیاد لباس نخری بعد تولدشون با توجه به جثه و وزنشون براشون بخر چون اصلا به سایز لباسا نمیشه اعتماد کرد.من الان پسرم سه ماهشه بعضی سرهمیایی که براش میخرم سایز ۶ تا ۹ ماهه قالب بعضی لباسا خیلی کوچیکه