2777
2789
عنوان

بارداری

338 بازدید | 28 پست

سلام کسی اینجا هست که زوجین هر دو مینور بوده باشن و خانم ذخیره تخمدان پایینی داشته باشه و بدون تخمک اهدایی باردار شده باشه؟ من و همسرم هر دو مینور هستیم و ذخیره تخمدان من ۰/۶۴ هست نظر دکتر فقط تخمک اهدایی هست متاسفانه

من مینورم شوهرسابقمم مینور بود اصلا اجازه ازدواج نمیدادن که بعد کلی ازمایش و قرص آهن خوردن اجازه دادن ولی گفتن نباید بچه بیاریم،بنظرم همون تخمک اهدایی به صلاحته گلی که خدایی نکرده بچه مشکل دارنشه، بما گفتن بالا۷۰درصدماژورمیشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مینورم شوهرسابقمم مینور بود اصلا اجازه ازدواج نمیدادن که بعد کلی ازمایش و قرص آهن خوردن اجازه داد ...

اخه ما ازمایش ژنتیک هم دادیم و بعد از کلی ازمایش و اینا گفتن مشکلی ندارید برای بارداری اما الان دکتر گفت چون ذخیره تخمدان هم پایینه باید تخمک اهدایی بگیری 

اها یعنی برا اون میگن تخمک اهدایی استفاده کنید؟ خب مگه قبل ازدواج نمیدونستید مینور هستید؟ توی ازما ...

چرا میدونستیم کلی ازمایش و اینا دادیم حتی بیمارستان ژنتیک رفتیم چند ماهی طول کشید جواب ازمایش ژنتیکمون اومد و گفتن که مشکلی برای بارداری نیست اما الان چون ذخیره تخمدانمم پایین دکتر همچین نظری داده میخام بدونم کسی بوده با شرایط ما که به طور طبیعی باردار شده باشه 

اخه ما ازمایش ژنتیک هم دادیم و بعد از کلی ازمایش و اینا گفتن مشکلی ندارید برای بارداری اما الان دکتر ...

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم چنتا دکتردیگم برو

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
انشالله مشکلت حل میشه عزیزم چنتا دکتردیگم برو

ممنونم عزیزم دکتر اولی گفت آی یو آی کن دکتر عوض کردم به امید بارداری طبیعی که دکتر دومی گفت تخمک اهدایی...

چرا میدونستیم کلی ازمایش و اینا دادیم حتی بیمارستان ژنتیک رفتیم چند ماهی طول کشید جواب ازمایش ژنتیکم ...

از وقتی سقط رو رو خیلی سخت مجوز میدن دیگه نمیزارن راحت ازدواج کنن یعنی اگه هم ازدواج کنن واقعا برا خودشون هم دردسر میشه 

من موندم چجور اول گفتن میشه الان گفتن نمیشه.... خب وقتی این مشکل داشتید مجبور بودید با هم ازدواج کنید حتما؟ هر کدوم تون با کسی دیگه ازدواج میکرد الان مشکلی نداشت دیگه.

بعد یه چیزی گلم برا ذخیره کم تخمدان درمان هاییی هست میتونی چند تا دکتر دیگه هم بری ببینی اونا چی میگن دارو و این چیزا میدن ها فککنم بهتر میشه 

باز یعنی میگم مشورت بگیر بعد تصمیم بگیر 

چرا میدونستیم کلی ازمایش و اینا دادیم حتی بیمارستان ژنتیک رفتیم چند ماهی طول کشید جواب ازمایش ژنتیکم ...

خیر یکی مثل تورو دارم ازدواج کردن آخرش هم نازایی و طلاق .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خانومه دوباره ازدواج کرد اقا مجرد  

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡