2777
2789

سلام اونایی که رفتین قم ممنون میشم اگه اسم هتلو بلدین راضی بودین یا نیودین بگین ان شالله میخوایم بریم قم.

التماس دعا گلم

هتل های قک قیمتش وحشتناک بالاست

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من تقریبا۵.۶روزپیش رفته بودم ی هتلی ک هم بی نهایت تمیزبودهم ارزون ۳۰۰تومن بودمن ک انقدحساسم اولین بارم بودک توی هتلی احساس ارامش وتمیزی میکردم وراحت خوابیدم اگرمیخوای کارتشوبفرستم برات

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
آره ممنون میشم.فاصلش به حرم نزدیکه؟

والانمیدونم ماشب بودرفتیم باماشین روزم ک باماشین رفتیم زیارت ورفتیم ولی باماشین ۵دیقه بودراهش حالامیخوای تماس بگیرسوال کن

تک دیوار و اتاقک مورد هس بستگی به بودجتون داره اگه دنبال هتل با کمترین قیمت هستین هرچه سریعتر زنگ بز ...

باشه نگاه میکنم آره قیمتاش بالاس تازه ما شب میرسیم عملا فقط برای خواب هستیم یه شب

باشه نگاه میکنم آره قیمتاش بالاس تازه ما شب میرسیم عملا فقط برای خواب هستیم یه شب

اها تو این مدت زمان و رزرو انی شما بعید مدونم زیر ۳۰۰ براتون مونده باشه ولی باید ز بزنید بپرسید معمولا احتمالش هس اتاق دو تخته ۲۰۰ تومنی مونده باشه باید همین الان شماره پیدا کنید زنگ بزنید که پر نشه

ماام همینطوربودیم بریدهمینجاک میگم الان‌کارتشم میفرستم من انقدخوشم اومدک کارتشم گرفتم