یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخی چقد سخته خب نرو دیگه وقتی ۶ماه نشده ینی یه مشکلی این وسط هست،یمدت بیخیالش بشو
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
قسمت هرچی باشه همون میشه هرچند که من بچه دارم ولی زندگی خوبی ندارم من اگه این وضعیت رو داشتم هیچوق ...
هرکسی یه مشکلی داره چقد زندگیا سخت شده
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
عزیزم ان شالله خودت باردار بشی من چن سال منتظر بودم حتی ای وی اف من نمیتونستم کنم چون تخمک نداشتم خدا معجزه کرد برام الان دختر ۳۵ روزه م تو بغلمع از خدا بخاه از خدا