2777
2789

من خودم کرور کرور پول خرج کردم توی این راه۶بار ای وی‌ اف و عملای مختلف کردم نشد که نشد دیگه بریدم ول کردم دیگه هم وضع مالی مساعدی نداریم 

بزودی مامان میشم

قسمت هرچی باشه همون میشه

هرچند که من بچه دارم ولی زندگی خوبی ندارم

من اگه این وضعیت رو داشتم هیچوقت براش پول خرج نمیکردم😔

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چقد سخته خب نرو دیگه وقتی ۶ماه نشده ینی یه مشکلی این وسط هست،یمدت بیخیالش بشو

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
قسمت هرچی باشه همون میشه هرچند که من بچه دارم ولی زندگی خوبی ندارم من اگه این وضعیت رو داشتم هیچوق ...

هرکسی یه مشکلی داره چقد زندگیا سخت شده

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
قسمت هرچی باشه همون میشه هرچند که من بچه دارم ولی زندگی خوبی ندارم من اگه این وضعیت رو داشتم هیچوق ...

تازه به این نتیجه رسیدم بچه ارزششو نداشت بهترین روزای زندگیمو حروم کنم

بزودی مامان میشم

آره بخدا

من دست تنهایی بچه هامو بزرگ میکنم

بعضی وقتا یه کارایی میکنن دارم روانی میشم

هرچی بزرگتر میشن منو داغونتر میکنن

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

عزیزم مشکلتون چیه؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           

منم خیلی وقته میدونم ولی یه سری چیزا که برام ارزش دارن باعث میشه تلاش کنم

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
ناباروری از نوع پیچیده

من همسرم آزواسپرمه ، پرونده تشکیل دادیم مرکز ناباروری ولی مشکل مالی داریم دیگه ادامه ندادیم

💜                                                                                                                                                                                                                                           

عزیزم ان شالله خودت باردار بشی من چن سال منتظر بودم حتی ای وی اف من نمیتونستم کنم چون تخمک نداشتم خدا معجزه کرد برام الان دختر ۳۵ روزه م تو بغلمع از خدا بخاه از خدا 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔