2777
2789
عنوان

با کلاس بودن ,,,خز شدن.

539 بازدید | 32 پست

سلام.

در دنیای امروز سال 1401 چه چیزی دلیل با کلاس بودنه ؟ نشونه ی تمدن و فرهنگ داشتنه ؟

چه چیزی از مد رفته ؟

خز شده و کسی طرفدارش نیست ؟

مثلا :

داشتن گوشی مدل بالا نشونه ی باکلاس بودنه ؟

, زدن عطر گرون قیمت چطور ؟ 

میگم: خوش اخلاقی و باشعوری نشونه ی متمدن بودنه .

در مورد داشتن یا نداشتن پول , طلا , خونه هم نظر بدین .

نظر شما چیه عزیزان ؟

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

به نظر من بع خود رسیدن در عین با ادب بودن نشونه باکلاس بودنه 

یعنی عطر بزنی نه ختما گرون 

لباس مناسب بپوشی نه حتما برند 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا مال و اموال نشونه کلاس نی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اگه زنی مرتب به سمت دنیای مد و آرایش بره و با اینکه میتونه به شوهرش کمک کنه برای خرید خونه ولی تو مستاجری بمونه و بگه تو جوونی باید خوش باشم . نمیتونم از تفریحاتم بگذرم .

شما میگید زرنگ و با کلاسه ؟

میگید کارش درسته ؟

در زندگی :اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا- آخر خدا -در آخرت: اول خدا- دوم خدا -سوم خدا- اول خدا -آخر خدا.

گوشي و عطر خوب و كلا ظاهرخوب كه نشانه ي تمدن نيست بلكه نشونه ي وضع مالي خوبه كه خب مردم اين دوره زمونه پول رو مساوي با كلاس بالا ميدونن

ولي تمدن چيز ديگه ايه

ممكنه كسي ظاهر معمولي داشته باشه ولي رفتار و شخصيتش خيلي خوب باشه.پس اون آدم اصيل و با تمدنه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

ماشین مدل بالا داشته باشی و‌لباس های برند بپوشی قطعا شیک‌و‌با کلاس میشی ولی در کنارش باید رفتار هم درست و با کلاس باشه

صرفا پول نشون دهنده ی کلاس نیست

ولی مناسفانه بی پول که باشی هرچی رفتار هم‌خوب‌باشه ولی کسی تره برای طرف هم‌خورد‌نمیکنه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. قصد دعوا راه انداختن ندارم .