2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا ی لحظه بیایین🥺

141 بازدید | 24 پست

یکی از همکلاسیام جلسه اول به یکی از استادا ی توهین کرد (اون استاد ی کم اخلاقش خاصه) بعد من کنار میز استاد وایساده بودم که این حرفو بهش زد

بعد دیروز که جلسه ی آخر کلاس بود به من گفت که تو جلسه ی اول به من توهین کردی درصورتی که خدا شاهده من تا حالا کوچیک ترین حرفی به این استاد نزدم و توهین اون روز اون دختره رو گذاشت به پای من🥲

بعد دیروز موقع رفتن بهم گفت یادم میمونه هرچی هم گفتم استاد بخدا من نبودم ولی قبول نکرد که من نبودم

الان من چیکار کنم؟🥲

به نظرتون چه جوری دختره رو مجاب کنم که واقعیتو به استاد بگه؟

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

شاید خندیدی اون لحظه ؟قیافت و هیکلت شبیه اون دخترس!؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خندم گرفت از شانست🤣🤣😂😂

واقعا شدم آش نخورده و دهن سوخته 

به نظرت چه جوری دختره رو مجاب کنم؟

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
شاید خندیدی اون لحظه ؟قیافت و هیکلت شبیه اون دخترس!؟

نه بخدا اصلا نخندیدم 

آره اون روز تقریبا لباسامون شبیه هم بود 

نترس عزیزم حالا میخواد چی بشه تو گفتی که من نبودم بگو اشتباه گرفتی محکم بگو ...

خیلی براش توضیح دادم ولی قبول نکرد🥲

میشه خواهرانه راهنماییم کنی چیکار کنم؟🥲

باید همون لحظه میگفتی نمیدونم بخندم یا گریه کنم بابت این شانسم که خانم فلانی بشما توهین کرده و اونوقت  شما منو باهاش اشتباه گرفتین /یا اینجوری که .؛ تو عمرم به کسی توهین نکردم .اما حالا که منو اشتباه گرفتین  بجای  ایشون از شما عذر میخوام .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
بهش توضیح بده قضیه رو اگرم قبول نکرد فدای سرت. بخون که استاد نتونه بندازتت

ولی واقعا  استادو نمی بخشم🥲

از ديروز که اینجوری شده همش دستم درد میکنه 

باید همون لحظه میگفتی نمیدونم بخندم یا گریه کنم بابت این شانسم که خانم فلانی بشما توهین کرده و اونوق ...

ایییییییییییییین قدر براش توضیح دادم که من نگفتم ولی قبول نکرد و آخر بار با حالت تهدید بهم گفت یادم میمونه

فکر کنم من بیشتر همسن مامانت باشم تا خواهر ۳۴ سالمه کلا من از هیچ کس نمیترسم راحت میرفتم بهش میگفتم استاد من اونروز به شما بی احترامی نکردم محکم نه با خواهش و ترس

بعد هم اصلا برام مهم نبود که اون چی کار بخواد بکنه نمره یا هرچی من به خودم اعتماد دارم که هر مشکلی در نهایت حل میشه 

ولی واقعا  استادو نمی بخشم🥲 از ديروز که اینجوری شده همش دستم درد میکنه

وای ول کن بابا تو که از منم الکی تر شور میزنی. اول که مهم نیست در موردت چی فکر کنه دوما بخون اگر انداختت روزگارشو‌ سیاه کن استاد مشنگو. نترس از گیج بازی یه استاد. اون باید ناراحت باشه نه تو. بخاطر اشتباه بقیه تو چرا شور میزنی آخه 

فکر کنم من بیشتر همسن مامانت باشم تا خواهر ۳۴ سالمه کلا من از هیچ کس نمیترسم راحت میرفتم بهش میگفتم ...

این قدر از این حرفش شوکه شدم که واقعا هرجور تونستم گفتم که کار من نبوده 

ایییییییییییییین قدر براش توضیح دادم که من نگفتم ولی قبول نکرد و آخر بار با حالت تهدید بهم گفت یادم ...

چون با حالت خواهش التماس گفتی نه قاطعیت و تحکم .خواهش التماسم مال ادمای مجرم و محکومه در چشم بقیه