2777
2789
عنوان

دختر دار شدن

571 بازدید | 14 پست

من یه پسر ۲سال و ۵ ماه دارم 

شاید سال آینده اقدام کنم برای بارداری (البته هنوز مطمئن نیستم) 

جنسیت بچه برای خودم خیلی مهم نیست چون عمیقا اعتقاد دارم هر چی که خدا بخواد بهترینه 

اما شوهرم با تمام وجود دختر دوست داره 

میخواستم بپرسم راهی هست بتونیم جنسیت انتخاب کنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته؟  من دو دلم برا بچه دوم

من ۳۱ سالم تموم شده 

من تا چند ماه پیش کاملا مخالف بچه دوم بودم.شوهرم گاهی حرفش میزد اما چنان مخالفت میکردم که چندوقته اونم دیگه حرفش نمیزنه

اما الان که پسرم بزرگ‌تر شده دلم میخواد که یکی دیگه هم بیارم 

چون دیگه سن خودمم داره میره بالا 

میترسم بعدا دیگه باردار نشم

تنها راه قطعی آی وی اف هست اگر این کارو نمیکنین چه دختر میخواین چه پسر چه زن و چه شوهر هیچ اشکالی نداره دختر دوست داشته باشین یا پسر ولی  به این درک برسین که اگه مخالف جنسیتی که میخواین هم شد اولادتونه و عزیزه شوهر شمام اگه افراطی نیست نگران نباش دختر شد چه بهتر نشد بعدا عاشق پسرش میشه 

تنها راه قطعی آی وی اف هست اگر این کارو نمیکنین چه دختر میخواین چه پسر چه زن و چه شوهر هیچ اشکالی ند ...

نه اصلا افراطی نیست

سر اولی هم دختر میخواست اما پسر شد 

کلی هم براش ذوق کرد و الانم عاشقشه

من واقعا برام فرق نداره  میگم پسر شه جنسیتشون یکیه حرف هم بهتر میفهمن دختر هم بشه که هم دختر ...

من یه دختر دارم شکر خدا میخوام یه پسرم اگه خدا بخواد بیارم که جفتم جور بشه این ماه میخوام اقدام کنم

من یه دختر دارم شکر خدا میخوام یه پسرم اگه خدا بخواد بیارم که جفتم جور بشه این ماه میخوام اقدام کنم

عزیزم تو تاپیکات دیدم دخترتون ۹ سالشه 

پشیمون نیستید فاصلشون زیاد میشه

طب سنتی افلاطون تعیین جنسیت و دختر دار شدن با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی