2777
2789
عنوان

اونایی ک عروس هلندی دارن بیان....

106 بازدید | 13 پست

خانوما من دوروزی عروس هلندی ماده خریدم جوجس هنوز از وقتی خریدمش همش خودشو گوشه قفس پف میکنه کم غذا اب میخوره انداختمش تو قفس نر بنظورتون مریض؟؟؟ اخه خیلی خودشو پف میکنه ساکته چی بهش بدم بهتر باشه..؟؟؟؟ 

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من جوجه اس 

دقیقا همین طوره خیلی نگرانش هستم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

اگر چشماش از حالت گردی خارج شده مریضه 

شایدم چون جوجه هست اینجور هست.

سرلاک میدی ؟؟

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

حتما سرما خورده.عروس هلندی به دما خیلی حساسه..باید حلش معتدل باشه و در معرض باد یا کولر نباشه

از قفس نر درش بیار تا اونم مریض نکرده

فضله ش رو نگاه کن ببین چه رنگیه و اسهال شده یا نه

فعلا جاشو گرم نگه دار البته نه که عرق کنه ..تتراسایکیلین بگیر قرصش رو ..یک چهارم توو ظرف آبش حل کن..بعد سه چهار ساعت اب رو عوض کن...روزی دوبار این کار رو بکن انشالله خوب میشه

حتما سرما خورده.عروس هلندی به دما خیلی حساسه..باید حلش معتدل باشه و در معرض باد یا کولر نباشه از قف ...

قفسشو کنار بخاری گذاشتم ن اسهال نیس ی گوشه قفس پف کرده چرت میزنه گفتم ببینم اگ مریض ببرمش دامپزشک

قفسشو کنار بخاری گذاشتم ن اسهال نیس ی گوشه قفس پف کرده چرت میزنه گفتم ببینم اگ مریض ببرمش دامپزشک

ممکنه باشه ببر خیالت هم راحت میشه

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

عروس هلندی خیلی سروصدا داره؟ دخترم خیلی دوست داره سگ بیاره، دیگه جدیدا میگه سگ نمیخری پس عروس بخر،& ...

وای من دوتا دارم نر انقد جیغ میزنه واواز میخونه دارم دیوونه میشم ولی ماده ساکته

خوندنش ایرادی نداره باصدای بلندجیغ میزنه نمیزاره کسی بخوابه 

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
عروس هلندی خیلی سروصدا داره؟ دخترم خیلی دوست داره سگ بیاره، دیگه جدیدا میگه سگ نمیخری پس عروس بخر،& ...

مادش ک خیلی ارومه اما نر خیلی جیغ میزنه شعرمیخونه سوت میزنه چن کلمه حرف یاد گرفته هی تکرارش میکنه من خیلی بهشون علاقه دارم عشقن😍