2777
2789

برا سوابق پیام نور ک تا دهم وخت هست سایت برام باز نمیشه چ گلی بگیرم تو سرم؟؟

گفتم امروز حضوری برم نشد 

توروخدا چ کنم؟؟؟

الان حضوری برم کاری میکنن بدون انتخاب رشته پذیرشم میکنن

اعی توروخدا ی جواب بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کافینت دیگ ام برو اونم امتحان کنه اگه نشد پس سایت خرابه زنگ بزن روابط عمومی دانشگاهای ازاد و پیام نور بگو ک این مشکلو داری بهت میگن

الان پاشو برو کافینت سایت الان معمولا خلوته 

یه کافینت دیگ ام برو اونم امتحان کنه اگه نشد پس سایت خرابه زنگ بزن روابط عمومی دانشگاهای ازاد و پیام ...

😭بخدا هزارجا رفتم میگن سایت بالا نمیاد

من خیلی شزاطم بده نمیتکنم برم بیرون از خونه

برا همین دست ب دامن دانشگاه شدم

چون حکم ازادیمه

میخام هرجور شده قبول شم😭امکان نداره دانشگاه پذیرشم کنع ؟

😭بخدا هزارجا رفتم میگن سایت بالا نمیاد من خیلی شزاطم بده نمیتکنم برم بیرون از خونه برا همین دست ب ...

عزیزم نگران نباش سایت دانشگاه ازاد و پیام نور ب حدی کند و خرابه ک‌خود دانشجوهاش گیر میکنن 

بزار منم بزنم الان اگه بالا اومد برات اوکیش کنم

عزیزم نگران نباش سایت دانشگاه ازاد و پیام نور ب حدی کند و خرابه ک‌خود دانشجوهاش گیر میکنن  بزا ...

مرسی قلبم

بخدا خیلی رفتم کافی نت نشد

برا همین میگم اگه خوده دانشگاه پذیرش میکنه حضودی برم

مرسی قلبم بخدا خیلی رفتم کافی نت نشد برا همین میگم اگه خوده دانشگاه پذیرش میکنه حضودی برم

اورد که سایت خیلی ام اوکیه

با این شماره تماس بگیر شما راهنماییت کنه اگه چیزی نشد برو کافینت ثبت نام کرد ک هیچ اگه نکرد سریال ثبت نام بگو برات بخره بیاباهم‌دیگ بهت یاد میدم ثبت نام کن با گوشیت

اورد که سایت خیلی ام اوکیه با این شماره تماس بگیر شما راهنماییت کنه اگه چیزی نشد برو کاف ...

مرسی عزیزم دورت بگردم

الان ک فک نکنم بشه برم اجازشو نمیدن

مگه عصری برم

اسکن عکسم میخاد؟

بعد یسوال امکان داره کلن قبول نشم؟

خیلی میترسم

مرسی عزیزم دورت بگردم الان ک فک نکنم بشه برم اجازشو نمیدن مگه عصری برم اسکن عکسم میخاد؟ بعد یسوا ...

اسکن عکسش اسونه با گوشی عکس میگیری بعد با برنامخ فرمتشو اوکی میکنی

باشه عصر برو ولی زنگ بزن اول به شماره

نه امکان نداره معدلت دیپلمت بالا ۱۲ باشه صدرصد قبولی همه رشته ها و دانشگاها ازاد و پیام نور اطرافتو بزن

اسکن عکسش اسونه با گوشی عکس میگیری بعد با برنامخ فرمتشو اوکی میکنی باشه عصر برو ولی زنگ بزن اول به ...

عاهان مرسی چشم حتمن میزنم

نمره کل دیپلمم ۱۶ و ۷۵

نمره کتبی نهایی ک کلاس دوازدهمه ۵ تا کتابه ۱۲و ۳۶

میشه حقوق بخونم؟پذیرشش ۱۲ نفره ک ۳ ادم عادیو میگیرن بنظرت شانس دارم؟