2777
2789

مژه های خودم خوب بود ی ریمل میزدم پُر و بلند میشد،وسوسه شدم برای اولین بار کاشت مژه کردم بعد ی هفته مژه هام توش خالی شد نامرتب شد الان اومدم باوازلین درشون بیارم همه ی مژه های خودمم باهاش کَندم😭😭😭الان مژه ندارم چیکارکنم؟

چجوری برم بیرون؟

بنظرتون برمیگرده مژه هام توروخدا فقط راست بگین اگه برنمیگرده الکی نگین برمیگرده جواب ندین بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکار منم مژه های پر و فری داشت رفت کاشت مژه هاش یکی در میون ریختن 😑 

وقتی هم که درشون آورد اصلا دیگه مژه های خودش برنگشتن سر جاش انگار تو خالی شده بودن 

منم از کاشت بدم میاد 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مژه هات رو شبا با روغن زیتون اصل کمی چرب کن استرس هم نداشته باش دوباره برمیگرده

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

اره عزیزم نگران نباش برمیگرده کاش میرفتی ارایشگاه در بیاره برات حداقل کمتر کنده میشدن . 

به پلکت جاییه که مژه درمیاد سرمه ی اصل بزن سرمه اصل هم اگر نداری بادوم و گردو و فندق یا یکیشو رو شعله گاز بسوزون یکمی شبها یا صبح ها بزن به پلکت بذار بمونه سریع تر مژه هاتو بهت برمیگردونه  

مژه ها یکسال طول میکشه برگرده حالت عادیش 

اونقدرا هم ریزش نداره ها مژه هایی که روزانه میوفتن حالا چون چسب دارن نمیوفتن وقتی درش میاری میبینی چسبیدن بهش

برای ریمو هم سر بییست روز برو همونجایی که برات کاشته بگو ریمو کنه 

خودت تو خونه هم میتونی بری زیر دوش آب گرم آرروم آروم درش بیاری 

یا بعد حموم روغن بچه بزنی ماساژ بدی دربیاری