2777
2789
عنوان

چه طوری شوهر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 25 پست
اما شناخت فامیل میتونه راه رو برا دخالت باز کنه

اره اینم درسته مثلا اختلاف بین زن و شوهر به رابطه فامیلی کشیده میشه.. اما همیشه هم اینطور نیست بستگی به شخصیت طرفین هم داره

من یه بار دکتر ژنتیک رفته بودم برای علت سقط هام و ناباروری دکتر با عصبانیت پرسید فامیل که نیستی با شوهرت؟ گفتم نه هفت پشت غریبه ایم

گفت آفرین هر چی بدبختی میکشم از این ازدواج فامیلی هاست 

ایرانیا با این ازدواج فامیلی تمام ژنتیک و بیماری ها رو و اختلالات کروموزومی رو بوجود آوردن

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه فامیل چیه همینجوربم‌نمیخوام ریختشونو ببینم فکرکن دوباره زنشون شم علاوه بر ریختش .....

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
من یه بار دکتر ژنتیک رفته بودم برای علت سقط هام و ناباروری دکتر با عصبانیت پرسید فامیل که نیستی با ش ...

بله عزیزم

ولی جهش ژنتیکی فامیل و غریبه نمیشناسه

دوست من با شوهرش هفت پشت غریبن بچشون مشکل داره

دکتر گفته بود جهش ژنتیکیه که ربطی به فامیل و غریبه نداره

در کل برای همه هست توی فامیل یه درصدی بیشتر

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
بله عزیزم ولی جهش ژنتیکی فامیل و غریبه نمیشناسه دوست من با شوهرش هفت پشت غریبن بچشون مشکل داره دک ...

بله درسته

مثلا من خودم ناقل ژن sma بودم 

و چون شوهرم غریبه بود و این ژن رو نداشت گفتن مشکلی پیش نمیاد اما اگه شوهرم فامیل بود کار سخت میشد 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

میشه بگید چرا؟

چون خدای نکرده ازدواج ب جدایی ختم بشه کل فامیل میریزه بهم...هر مهمانی و هر مجلسی چشم ت چشم میشن مخصوصا اگه فامیل خیلی نزدیک باشن پسرعمو پسرعمه و پسر خاله و دایی و,,,

ولی غریبه دیگه میره پی خودش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خودم غیر فامیل رو ترجیح میدم تا فامیل ... چون فامیل رو میشناسم

مشکل اینجاست فامیل رو فکر میکنیم میشناسیم اما غریبه رو مطمئنیم که نمیشناسیم.فامیل بعدازدواج روی واقعیش رونشون میده وآدم توذوقش میخوره تازه مشکل ژنتیک هم بماند