لطفا قبل از اینکه برین دکتر خوب تحقیق کنین،من چند ماه پیش سقط کردم و چند ماه بقایا داشتم ، بخاطر بقایا رفتم دکتر ک گفت زخم عمیق دهانه رحم و عفونت شدید داری، راستش انقد حالمو بد کرد ک رفتم ی دکتر دیگه ایشون گفت بقایات ممکنه خونریزی کنه و بمیری و فورا باید ساکشن شی و هزینشم سه تومنه،بماند ک چقد بد باهام حرف زد ، همون روز سه تا سونو دادم ک هزینش شد یه تومن ولی خداروشکر قبل اینکه برم ساکشن رفتم پیش ی خانم دکتر دیگه ک ایشون گفتن تیتر بتا بده پایین اومد خودش دفع میشه،بتام پایین اومد و دفع شد ، واقعیتش من از ترس زخم چند ماه کلا دیگه دکتر نرفتم تا امروز ک پریودم نامنظم شد و رفتم دکتر ، ایشون معاینه کرد و گفت هیچ مشکلی نداری، با تعجب پرسیدم یعنی زخم و عفونت ندارم؟ گفتن به هیچ وجه، خلاصه اینکه بعضی از دکترا مردمو ب چشم کیف پول می بینن ، مراقب سلامتیتون باشین
بنظرم هزینه پرداختی به دکتر باید نسبت به نتیجه دهی بیمار صورت بگیره ،من هم دوسال رفتم دکتر برو بیا برو بیا هرسری یه آزمایش برای نشون دادن آزمایشم یه ویزیت جدا آزمایشو نشون میدادی میگفت ببخشید یادم رفت چندتا رو بنویسم دوباره آزمایش دوباره نشون دادنش یه ویزیت جدا آخرشم وضعیت مثل روز اول که وارد مطب شدم هیچکسم پاسخگو نیست