لطفا قبل از اینکه برین دکتر خوب تحقیق کنین،من چند ماه پیش سقط کردم و چند ماه بقایا داشتم ، بخاطر بقایا رفتم دکتر ک گفت زخم عمیق دهانه رحم و عفونت شدید داری، راستش انقد حالمو بد کرد ک رفتم ی دکتر دیگه ایشون گفت بقایات ممکنه خونریزی کنه و بمیری و فورا باید ساکشن شی و هزینشم سه تومنه،بماند ک چقد بد باهام حرف زد ، همون روز سه تا سونو دادم ک هزینش شد یه تومن ولی خداروشکر قبل اینکه برم ساکشن رفتم پیش ی خانم دکتر دیگه ک ایشون گفتن تیتر بتا بده پایین اومد خودش دفع میشه،بتام پایین اومد و دفع شد ، واقعیتش من از ترس زخم چند ماه کلا دیگه دکتر نرفتم تا امروز ک پریودم نامنظم شد و رفتم دکتر ، ایشون معاینه کرد و گفت هیچ مشکلی نداری، با تعجب پرسیدم یعنی زخم و عفونت ندارم؟ گفتن به هیچ وجه، خلاصه اینکه بعضی از دکترا مردمو ب چشم کیف پول می بینن ، مراقب سلامتیتون باشین
میگه اشکالی نداره حالا بیا جای زخمتو کربوکسی کنم دو جلسه بیا ۶۰۰😐😐😐😐
آیا رو پیشونی من چیزی نوشته؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا همینطوره، متاسفم برای پزشکی که اینطور با جون انسان ها بازی میکنه. نه تنها دکتر زنان بلکه متاسفانه نمیشه به راحتی به هر دکتری اعتماد کرد،خداروشکر که مشکلت برطرف شد عزیزم
نه زخم نه عفونت داشتم گفت زخم داری الان باید نمونه برداری کنم لاپراسکوپی کنم چند سال پیش گفت دومیلبون هزینه شو همین الان بده رفتم یه دکتر دیگه گفت هیچی نداری نه عفونت داری نه زخمی
کاملا کااااااملا درست میگی و به نظر من توی حوزه بیماریهای زنان دیگه به اوجش میرسه.
چون مسئله مربوط به قسمتهای خصوصی بدنه و بیمار ناخودآگاه کمی احساس شرم میکنه.
از طرفی چون مراجعین همگی خانم هستن و متاسفانه در جامعه اعتماد به نفس کمتری دارن راحت هر اراجیفی که میشنون رو قبول میکنن و مثل مردها نمیزنن زیر میز کسی که دروغ گفته و با جون مردم بازی کرده.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دکتر من با داروخانه قرار داشت ویتامین و داروهای الکی و تاریخ مصرف شون دوماه مونده تموم بشه انقدر نوشته اندازه یه صندوقچه دارو دارم 🤣🤣🤣
همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
اینم بگم من ی بار دیگه برا چکاپ رفتم گفت زیگیل تناسلی داری، خدا تومن هزینه ازمایشام شد هیچیمم نبود
منم دقیقا همین تجربه رودارم اتفاقا با کاربری قبلی ام هم در موردش تاپیک زدم
به من میگفت hpv داری بیا واکسن گارداسیل بزن من خودم اطلاعاتم بالا است در این زمینه اصلا کسی که hpv داشته باشه واکسن نباید بزنه رفتم آزمایش دادم سالم بودم هیچی نداشتم