2777
2789
عنوان

میشه دانشجو های جدیدو قدیم بیان

276 بازدید | 35 پست

بخدا فقط برا این سوال عضو شدم

خوابم نبرده

همه چی داره خراب میشه برام

من هرچی میرم کافی نت برا ثبت نام پیام نور با سوابق سایت باز نمیشع هرکاری کردم نشد ثبت نام کنم

الان فردا میتونم حضوری برم دانشگاه؟

بدون انتخاب رشته ثبت نام میکنن؟

توروخدا اگه میدونین بگین😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لایک کن اگه تونسیتی بگو چیزی دست گیرم نشد فک کنم فقط موقع انتخاب رشته اصلی ماستی ثبت نام کنی

ببین من انتخاب رشتم نکردم دفترچه رو خوندم

ولی هر تایمی رفتم کافی نت گفتن سایت بستس

الان میگم حضوری برم دانشگاه تا مهلت تموم نشده

برو تو کافینت  داخل دانشگاه برات انجام میده

یعنی باز برم کافی نت؟

مردم از استرس من شرایطم خیلی بده ب این ترم بهمن نیاز دارم

اگه نشد باز سایت باز نشد

نمیشه بدون انتخاب رشته ثبت نامم کنن؟

اسی یه سوال دارم خواهشا راهنماییم کن.

پسر من تجربیه اما پارسال قبول نشد امسالم اگه نشه باید بره سربازی.

میتونه از رشته ی تجربی بره پیام نور کامپیوتر یا حسابداری بخونه؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اسی یه سوال دارم خواهشا راهنماییم کن. پسر من تجربیه اما پارسال قبول نشد امسالم اگه نشه باید بره سرب ...

امسال علاوه بر پیام نور دولتی هم میتونه گیاه پزشکی بخونه یا مهندسی تغدیه

دفترچه تکمیل ظرفیت رو دانلود کن رشته هارو بخون همین فردا بری کافی نت اگه سایت باز شه میتونی ثبت نام کنه

یعنی باز برم کافی نت؟ مردم از استرس من شرایطم خیلی بده ب این ترم بهمن نیاز دارم اگه نشد باز سایت ب ...

داخل دانشگاه کافینت هست 

بلدن چه بکنن 

نگران نباش برا جذب دانشجو هرطوره ثبت نامت می‌کنه دانشگاه 

درخواست دوستی ندین