2777
2789

عزیزان واسم سواله فقط و راهنمایی میخوام ،تو رو خدا گارد نگیرین،بحث خود پسندی و خودشیفتگی نیس بخدا ،چطوره بعضی خانما با اینکه ظاهر خوبی ندارن نه هیکل و اندام نه صورت نه حتی هنر یا تحصیلات خاصی ولی تو دل شوهراشون جا دارن و عین موم تو دستشونه شوهرشون و به حرفشونه و جونشونم براشون میدن و حتی دیدم مرداشون از نظر تحصیلات و ظاهر ..اختلاف طبقاتی بالاتر بازم به رخشون که نمیکشن هیچ حتی جوری باهاشون رفتار میکنن و ازشون نظر میخوان مشورت میکنن تو امور زندگی که آدم غبطه میخوره ،گاهی وقتا میگم نکنه جادو جنبل چیزی میکنن آخه چجوریه من که هم ظاهر و اندام خوبی دارم به خودم میرسم و شیک پوشم تو خونه و بیرون جوریکه نگاه بقیه جلب میشه ولی شوهرم اونجوری که باید بهم توجه نداره با اینکه از لحاظ ظاهر و آیکیو واقعا سرترم ولی نه حرفم گوش میده نه حتی وقتایی که مشورت میکرد حرف منو قبول میکرد،بارها شده بود یه حرفی رو من میگفتم تو سرش نمیرفت انجام نمیداد ولی عین همون دوست اشنا اقوام خانواده ش میگفتن قبول میکرد مثلا میگفت آره فلان چی واسه بدن ضررداره ....همیشه برام سواله چرا نکنه بقیه مهره مار دارن؟☹🤕

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد هم مهمه خیلی تاثیر داره

و نوع ارتباط، اینکه اصول و قوانین ارتباط صحیح رعایت بشه

و خب نوع شخصیتا هم موثره (علاوه بر یسری قوانین کلی ک درمورد همه صدق میکنه، هرکسی هم یسری قلق برا خودش داره)

و اینا دیه

من همیشه مسخره میکردم این کلمه رو

ولی یگه مطمین شدم اونا سیاست دارن

وافعا شوهر داری بلدی میخواد

اینکه همیشه جوری رفتار کنی که احترامت حفظ بشه، همیشه خودتو دست بالا بگیری، هیچوقت تو بحث و دعوادخودت رو کوچیک نکنی و.......

رگ‌خواب شوهرتو بگیری دستت

بلدی میخواد خواهر

ماکه بلد نبودیم

تاره بعد ده سال نگاه میکنم به رابطم میبینم خیلی جاها ناخواسته چقدر خودمو کوچیک کردم.‌چقدر بلد نبودم

حیف کسی نبود این چیزارو یادمون بده

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
برخورد هم مهمه خیلی تاثیر داره و نوع ارتباط، اینکه اصول و قوانین ارتباط صحیح رعایت بشه و خب نوع شخ ...

میدونم عزیزم ولی هر چی نگاه میکنم و به گذشته برمیگردم یادمه سعی میکردم  برخوردم خوب باشه کتاب زیاد میخوندم مطالب جزییات  همسرداری رو رعایت میکردم اکثرا شوخ طبع بودم فضا خونه رو شاد میذاشتم بازم اونجوری که باید نبود برام ...اوایل سعی میکردم بهترین باشم 

...

بخدا دیدم تو اطرافیان نه آشپزی خوبی دارن نه نظافت شخصی به اون صورت رعایت میکنن نه ظاهر خوبی ولی با زبونشون تونستن دل مرداشون رو نرم کنن ...حتی دیدم طرف اینقد دورو چن روئه بارها حتی جلو شوهرش لو رفته که چاغان میکنه یا دروغ میگه ولی بازم عزیزن براشون ...حالا ما که صاف و ساده و یکرنگیم عین زهرماریم واسه شوهر😪

...

سلام عزیزم خوبی شما سینتون در چ حاله ؟

سلام دوست عزیزم یه دکتر دیگه هم رفتم سونو دادم اون گفت احتمال خوش خیمی خیلی زیاده و فقط واسه اطمینان دلت میخواد بیوپسی انجام بدی خوبه خیالت راحت میشه ، متاسفانه نه پولشو داشتم برم نه جراتشو فعلا میرم باشگاه و تغذیه مو کمی سالم تر کردم ،دردش مثل قبله گهگاهی بیشتر درد دارم نزدیک پریود یا وقتی عصبی میشم... ولی توده ای لمس نمیکنم از اولم با دست توده ای خودم لمش نمیکردم نمیدونم الان تقریبا شش ماه گذشته باز باید برم سونو بدم  هزینه ش یه طرف استرسش یه طرف خدا واسه همه بخیر کنه واسه منم بخیر کنه 😔میگم برم نمونه برداری هم کنم چیزی گفت من سریع خودمو میبازم و نه مادرم نتیجه گرفت از درمان نه خواهرم 

...

سلام دوست عزیزم یه دکتر دیگه هم رفتم سونو دادم اون گفت احتمال خوش خیمی خیلی زیاده و فقط واسه اطمینان ...

عزیزم اینکه باشگاه میری و تغذیه رعایت میکنی عالیه ولی خواهشا اون کار رو انجام بده 

البته اینکه مدام زیر دست پزشک باشی ن ولی خب حتما برای اطمینان اینکار رو انجام بده 

امیدوارم همیشه سلامت باشی عزیزم نگران نباش 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️