2777
2789
عنوان

به هیچکس خوبی نیومده حتی شوهر 😂

287 بازدید | 26 پست

اینکه اینقدر میگیم هوای شوهرمونو داشته باشیم هواس 🤗

اومده بود خونه بابام بعد من کاپشنشو دراوردم انداختم تو لباسشویی چون کثیف شده بود شست و خشکش کرد ولی یکم نم داشت خب 🫠 ایشون یه قیافه حق به جانب گرفتن که حالا این خیسه من چیکار کنم رفت کاپشنش موند 🫤

کار بهترو مامان و خواهرش میکنن که خونشون دو تا لباسشویی دارن یکیشون نمیشوره که تمیز شه لباسش بعد به من به جای دستت درد نکنه قیافه گرفت رفت 😅

واقعا دلم گرفت از کارش 🙂

به فکرش بودم که کارش یجوریه باید لباساش مرتب و منظم و تمیز باشه گفتم بشورمش تمیز و خوشبو باشه اینم جوابم 🤣

بشکنه دستی که نمک نداره 😅

در نتیجه به کسی لطف نکنید 😊

راستی یه حرفیم زد بیشتر سوزوند منو 😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی گف ؟ عزیزم به نظرم حق با شوهرت بود شاید چون هوا سرد بود میخاس بپوشه بره بیرون خونتون میشستی

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
خب بی موقع کاره خوبتو انجام دادی😕

خودم عقدیم نمیتونم خونشون بدون اجازه با لباسشویی کارمو انجام بدم از فرصت استفاده کردم

یه کاپشن هم تو ماشین داشت و مشکل سرما نداشت که بگه یدونه کاپشن داشتم اونم شستی

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

جهبه نگیر برا مادر و خواهرش بچه که نیست خودش بگه مادر این لباسو بشور، اگه بی اجازه اش این کارو کردی بنظرم حق داشت ناراحت بشه خب میدونستی که نمدار میشه باید خشکش هم میکردی اگه زمان هم نداشتی بیخیالش میشدی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میگم چرا قیافه گرفتی؟ 😶 بعد گفتم دستم درد نکنه کاپشنتو شستم میگه مگه تو شستی لباسشویی شسته! 😂 ...

😐😐😐بگو نه توروخدا بیا بیا به خاطرت با دستم بشورم پوست لطیفم داغون شه؟ 😂😂بزنش