2777
2789

اینو بگم که دیگه به مرحله بله برون رسیدیم، خانوادش رسما خواستگاری کردن اما ما دور از چشم خانواده هامون یه ۹ ماهییه که با هم در ارتباطیم.

امروز می‌گفت که سه تا بچه میخوام و بلافاصله باید بچه دار بشیم منم گفت نه سه سال دیگه و فقط یکی اونم در جوابم اینو گفت:

اصلا خودم اقدام میکنم بدون اطلاع تو.وقتی متوجه بشی ک بارداری هم دیگه دلت نمیاد بندازیش.گناهمم گردن اینکاروکنی

خوب؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر خودت چی جنبه ی علمی داره؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

اره.چند سالته

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

ن عزیزم چون خاسته هارو باید قبل ازدواج بهم گفت چ راجب ارزش ب هم چ راجب ادامه  تحصیل یا قصد بچه دار شدن 

منم ت خاستگاری ب همسرم گفتم ک بعد از عروسی ب این زودیا بچه نمیخام این طرف خاستههاتونو بگین قبول کنین ک اونطرف مشکل نخورین 

خو مگ چیه    مث شوهر من ک بعد پنج سال از بچه داشتن میترسه و منو حسرت ب دل و بدبخت کرده

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.